Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Tag med Næssundfærgens Venner

Tag med Næssundfærges Venner over Limfjorden. Kort sejltur med mulighed for gode vandre eller cykelture på den anden side. Det er en afslappende og smuk tur, der er perfekt til en dagstur eller en kort ferie. Få 20% rabat som medlem af Ældre Sagen.

Samarbejdspartner

Næssundfærgens Venner

Rabat

Få 20% rabat på alle afgange med Næssundfærgen. Tilbuddet gælder for bil og alle passagerer i bilen. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller særtilbud.

Fartplan for 2023

Sejler dagligt mellem 6.30 til 18.00 i weekender dog fra kl. 9.00 - 18.00.
Færgen sejler hver 30. min. fra Mors.
Færgen sejler 15. min. senere fra Thy.

Bemærk

I højsæsonen (første gang 30. maj i 2023) har de hver tirsdag aften sejlads på fjorden med spisning til en pris af 275 kr. og ½ pris for børn under 12 år.  Der gives ikke rabat på denne sejlads. Du finder flere oplysning og tilmelding på Næssundfærgens venners hjemmeside.

Find vej

Næssundfærgens Venner

Næssundvej

7960 Karby

Tag med Næssundfærgens venner fra Mors til Thy og retur igen

Foreningen Næssundfærgens venner ejer og driver den sidste af de gamle limfjordsfærger. M/F Næssund sejler i fast rutefart i 7 måneder i sommerhalvåret mellem sydvestmors og Thy. 

Næssundfærgen er den sidste aktive på Limfjorden af den type, man kan kalde "den klassiske Limfjordsfærge". Den er bygget af solidt ege- og bøgetræ i vinteren 1963-64 på Søren Larsen & Sønners værft i Nykøbing Mors til Sallingsund Færgefart A/S med navnet "Legind Bjerge". Den er værftets nybygning nr. 125. 

Hvad skal du opleve når du sejler med Næssundfærgens venner

Der er mange smukke seværdigheder og oplevelser at du kan besøge, når du sejler med Næssundfærgen. Sejlturen med Næssundfærgen går gennem den smukke Limfjord, der er kendt for sit klare vand og smukke landskab. Du kan nyde udsigten over fjorden og måske være heldig at se sæler. 

Vandre og cykelture

Når du ankommer til Thy, kan du udforske Thy i bil, men man kan også få nogle fantastiske ture til fods eller på cykel. Der er mange smukke landskaber og naturreservater, der er perfekte til en afslappende gåtur eller en cykeltur.

I kan fx tage til Stenbjerg Landingsplads i Nationalpark Thy. Stenbjerg er kendt som landingsplads for kystfiskere, hvor bådene blev trukket på land. Husene ved Stenbjerg Landingsplads stammer fra omkring år 1900. 

Når I nu er i Nationalpark Thy, er der også mulighed for at besøge Lodbjerg Fyr. Fyret blev bygget i 1883 og med sin 35 meters højde er der en fantastisk udsigt og klitter og havet.

Udover disse oplevelser, kan du også bare nyde sejlturen med Næssundfærgen og tage en pause fra hverdagen. Det er en afslappende og smuk tur, der er perfekt til en dagstur eller en kort ferie.Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud