Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

DILLING - undertøj og tøj i merino uld, silke og bomuld

Hos DILLING kan du finde undertøj til damer, herrer, børn og baby. Undertøjet er fremstillet af de reneste materialer og behandlet på svanemærket farveri i Danmark. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på alle varer i webshoppen.

Samarbejdspartner

DILLING

Rabat

20% på alle varer i webshoppen.

Fragt

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 kr.

Ved køb under 500 kr. koster fragt 30 kr. til pakkeshop og 45 kr. for levering til privatadresse.

Tilbuddet

Gælder på DILLING's webshop.

Bemærk
Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.

Hos DILLING kan du købe undertøj og tøj

Af højeste kvalitet og med størst mulig omtanke for miljøet skaber de lækre uldprodukter til brug hele året rundt. I sortimentet findes undertøj og tøj til kvinder og mænd samt til børn i alle aldre.

Historien

Virksomheden bag mærket DILLING hedder Anky og blev stiftet i 1916 af Andreas Bertelsen i Herning. I dag drives virksomheden af oldebarnet Morten Dilling Bertelsen. 

Dansk produktion og svanemærket

Ved at købe produkter fra DILLING støtter du dansk produktion. Virksomheden driver et af de eneste tilbageværende tekstilfarverier i Danmark (Bredsten) og grundet produktionen på farveriet tilbydes ikke blot produkter af 100% økologisk merinould og bomuld, men også Svanemærket undertøj og tøj, hvor der er stor kontrol med farvestoffer og kemi. 

Merinould

Produkter af merinould har nogle helt unikke egenskaber. De regulerer kroppens temperatur således, at man ikke fryser, når det er koldt, og sveder, når det er varmt. På det svanemærkede farveri gennemgår ulden en 16 timers miljøneutral enzymbehandling, som skånsomt fjerner kradshår. Hermed opnås et eksklusivt og blødt uldprodukt, som gennem sine naturlige egenskaber holder kunderne varme. 

Bomuld

Bomuldsundertøjet er fremstillet på baggrund af 100 års produktionserfaring, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken materialer, kvalitet eller miljøet. Bomulden er økologisk og farves/bleges i Bredsten ved Vejle på Danmarks eneste svanemærkede tekstilfarveri.

Tilskæreri- og syproduktionen foregår i Litauen, og salget sker kun i webshoppen, således forbrugerne kan købe til attraktive priser direkte hos producenten.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 12 05 88
E-mail: service@dilling.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem