Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

DILLING - tøj og undertøj i merino uld, silke og bomuld

Hos DILLING kan du finde tøj og undertøj til damer, herrer, børn og babyer. Tøjet er fremstillet af rene naturmaterialer og størstedelen af varerne er svanemærkede og behandlet på eget farveri i Danmark. Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på alle varer i webshoppen.

Samarbejdspartner

DILLING

Rabat

20% på alle varer i webshoppen.

Fragt

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 kr.

Ved køb under 500 kr. koster fragt 30 kr. til pakkeshop og 45 kr. for levering til privatadresse.

Tilbuddet

Gælder på DILLING's webshop.

Bemærk
Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.

Hos DILLING kan du købe tøj og undertøj

Af højeste kvalitet og med størst mulig omtanke for miljøet skaber de lækre uldprodukter til brug hele året rundt. I sortimentet findes undertøj og tøj til kvinder og mænd samt til børn i alle aldre. Tøjet kan bruges af alle køn og alle aldre. Ulden er især god til at have under til de kølige dag. 

Dyrker du udendørssport, er det især vigtig at have et materiale på som både kan holde dig varm og tør. Uldens egenskaber er helt fantastiske og alle aldre har i år hundrede haft glæde af den. DILLING lægger stor vægt på at uld skal være behageligt og kradsfrit at have på. Det er derfor ikke uld som man kender det fra "gamle dage". 

Historien

Virksomheden bag mærket DILLING hedder Anky og blev stiftet i 1916 af Andreas Bertelsen i Herning. I dag drives virksomheden af oldebarnet Morten Dilling Bertelsen. 

Dansk produktion og svanemærket tøj

Ved at købe produkter fra DILLING støtter du dansk produktion. Virksomheden driver et af de eneste tilbageværende tekstilfarverier i Danmark (Bredsten) og grundet produktionen på farveriet tilbydes ikke blot produkter af 100 % økologisk merinould og bomuld, men også Svanemærket tøj og undertøj, hvor der er stor kontrol med farvestoffer og kemi. 

Merinould

Produkter af merinould har nogle helt unikke egenskaber. De regulerer kroppens temperatur således, at man ikke fryser, når det er koldt, og sveder, når det er varmt. På farveriet gennemgår ulden en 10 timers miljøneutral enzymbehandling, som skånsomt fjerner kradshår. Hermed opnås et eksklusivt og blødt uldprodukt, som gennem sine naturlige egenskaber holder kunderne varme. 

Bomuld

Bomuldsundertøjet er fremstillet på baggrund af 100 års produktionserfaring, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken materialer, kvalitet eller miljøet. Bomulden er økologisk og farves i Bredsten ved Vejle på DILLINGs danske tekstilfarveri.

Tilskæreri- og syproduktionen foregår i Litauen, og salget sker kun i webshoppen, således forbrugerne kan købe til attraktive priser direkte hos producenten.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 12 05 88
E-mail: service@dilling.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud