Spies - Rutefly og Charterrejser

Rabat

250 kr. pr. person, klik på den røde knap "bestil rejsen" og se, hvordan du gør.

tilbuddet

Se praktisk information omkring rabatten nederst på siden. 

Rabatten

Rabatten gælder nye bestillinger - dvs., at har du allerede indbetalt på en rejse, kan du ikke benytte medlemsrabatten.

Samarbejdspartner

SPIES
Ferie i udlandet

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

SPIES

Sådan gør du

Indtast dit gyldige Ældre Sagen medlemsnummer og få adgang til alle tilbuddene. For at kunne bestille rejsen er det nødvendigt at du logger dig ind her.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Rabat og specialtilbud på rejser med Spies

Spies er Danmarks største rejsebureau, og har masser af skønne rejsemål at vælge mellem, uanset om du vil holde sommerferie ved Middelhavet, have varme om vinteren på De Kanariske Øer eller opleve nye steder i verden. Spies flyver fra lufthavne i hele landet og har gennemtænkte koncepthoteller som for eksempel deres egne Sunprime Hotels for dig, der rejser uden børn. Spies tilbyder både charterrejser og rejser med rutefly og hotel, så du har alle muligheder for at sammensætte din ferie, som det passer dig.

De tilbyder også storbyferier med valgfrie afrejsedatoer og rejselængde. Kan du rejse med det samme, og vil du have et godt tilbud, kan det anbefales at kigge efter afbudsrejser. Her på siden finder du altid aktuelle tilbud og hold gerne ekstra øje med ”Specielt til Ældre Sagen”. Siden opdateres løbende, så kig forbi så ofte du kan – og især, når du leder efter et ekstra godt tilbud.

PRAKTISK INFO

  • Rabatten kan kombineres med de fleste andre rabatter.
  • Rabatten fremgår af prisspecifikationen på spies.dk, når du har valgt dit hotel.
  • Rabatten gælder alle pakkerejser med minimum tre hotelovernatninger - dog ikke uspecificeret indkvartering.
  • Rabatten gælder ikke ekstra opredning.
  • Rabatten kan ikke kombineres med grupperabat eller ”Ferie alene i fællesskab.”
  • Rabatten gælder nye bestillinger - dvs. at har du allerede indbetalt på en rejse, kan du ikke benytte medlemsrabatten.
  • For at få rabatten, klik på "Bestil rejsen" her på siden og se, hvordan du gør. 

Bestil trygt din rejse med Spies

Spies vil gerne, at du skal føle dig tryg, når du rejser med dem. Både før, under og efter din rejse. Derfor indgår Safe Travel, når du bestiller en rejse med dem. Læs mere her: Safe Travel - Tryghed på din rejse | Spies
Med Spies’ fordelagtige afbestillings- og ændringsforsikring får du desuden:

  • Ubegrænset antal ændringer af rejsen
  • Afbestilling ved sygdom
  • Gebyrfri ændring af medrejsende

Rejs senest 31/10 2021 og få Spies’ afbestillings- og ændringsforsikring med i købet. 

Klima kompensation

Spies vil gøre det enkelt for deres gæster at rejse bæredygtigt, og har derfor valgt at kompensere for alle flyrejser. Derudover har de valgt at klimakompensere for de gæster, der bor på deres Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og Ocean Beach Club by Sunwing, ligesom de klimakompenserer for transfer fra og til lufthavnen på alle deres rejsemål for samtlige gæster, der har bestilt plads på deres transferbusser.

Rejsebranchen skaber arbejdspladser og bidrager til mødet mellem kulturer, men den påvirker også udledningen af drivhusgasser. Spies føler et stort ansvar for og fokus på at fortsætte med at mindske udledningen og tager nu næste skridt i deres miljøarbejde og kompenserer derfor for udslip, som endnu ikke kan undgås.

Klik og læs mere her

Er du ved at planlægge en ferie med børn og børnebørn? 

Spies har mange dejlige familiehoteller at vælge mellem, og du får selvfølgelig Ældre Sagens medlemsrabat, så længe du selv deltager og står som betaler af alle rejser. Rabatten gives til alle værelser eller lejligheder og gælder to fuldt betalende pr. værelse/lejlighed, men gælder ikke ekstra opredninger.

Når mindst ti personer rejser sammen, er der mulighed for at opnå grupperabat. Men vær opmærksom på, at Ældre Sagens medlemsrabat IKKE kan kombineres med en grupperabat. 
 
Klik og læs mere her

Ældre Sagens medlemsrabat gælder nye bestillinger. Har du allerede bestilt en rejse – eller indbetalt på en rejse – kan du altså ikke benytte medlemsrabatten.

Rabatten kan IKKE sættes på billetten efter bestilling. For at få Ældre Sagens medlemsrabat skal du bestille rejsen her på siden, hvor du logger ind med dit medlemsnummer.