Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Catering - Bestil maden hos Kokken & Jomfruen

Har du noget at fejre? Enten med venner eller familie. Og må maden gerne være lækker, men nem? Så bestil maden til din næste anledning hos Kokken & Jomfruen. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat.

Samarbejdspartner

Kokken & Jomfruen

Rabat

10% på menukortet.

Bemærk

 Der kan ikke opnås rabat på leveringsprisen, såfremt dette tilvælges - og rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Priser

Priserne starter ved 99 kr. pr. person for en buffet til min. 10 personer. Men du kan også bestille udvalgte menuer fra 4 kuverter.

Levering

Kokken & Jomfruen sørger for, at den gode mad bliver leveret lige til døren - eller du kan afhente selv i et af deres køkkener i i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Hos Kokken & Jomfruen elsker de gode tider & god mad

I mere end 50 år har Kokken & Jomfruen leveret mad ud af huset til alle årets og livets anledninger med venner og familie.

Kokken & Jomfruen laver klassiske og velsmagende retter, hvor du kan vælge blandt både buffet ud af huset, brunch ud af huset, smørrebrød, julefrokoster og meget andet. Du kan være tryg ved, at maden er god og, at der er rigeligt af den – den er nemlig lavet med omhu. Skulle du være i tvivl om noget sidder deres kundeservice klar til at hjælpe alle ugens dage – året rundt. De kan hjælpe med konkrete spørgsmål om maden og levering, men kommer også gerne med råd og inspiration til din fest.

Kokken & Jomfruen leverer mad ud af huset til alle områder af Danmark inkl. landets største byer som København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding mv. – kort sagt leverer de mad ud af huset i hele landet (til fastland og brofaste øer).

Gennem årene har de leveret mad til en masse søde kunder. Og mere end 14.000 af de kunder har også anmeldt Kokken & Jomfruen på Trustpilot. Her får de mærkatet ”Fremragende” med en trustscore på 4,5. 

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 10 70 11

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem