Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Campingferie på Albuen Strand Camping

Nyd en ferie på Lolland på Albuen Strand Camping, campingpladsen ligger i naturskønne omgivelser. På campingpladsen findes mange muligheder for aktiviteter for hele familien. Det er også muligt at besøge Knuthenborg Safaripark, Lalandia eller det kunstneriske monument Dodekalitten.

Samarbejdspartner

Albuen Strand Camping

Rabat

Få 15% på persongebyret, når du overnatter i egen campingvogn, telt eller autocamper. 

 

Prisen inkluderer

Gælder i hele lavsæsonen og kan ikke benyttes i perioderne fra uge 27-31, samt helligdage.


Find vej

Albuen Strand Camping

Vesternæsvej 70

4900 Nakskov

Ferie på Lolland

Albuen Strand Camping på Lolland ligger i naturgrønne omgivelser med mulighed for smukke gå- og cykelruter. Blot 300 meter væk er der børnevenlige badestrande og godt fiskevand. Her er der også de helt optimale forhold for kitesurfere.

Aktiviteter på campingpladsen og i området

Der er også noget for vandhundene, idet de har 2 nyistandsatte swimmingpools: en baby/børnepool og en lidt større til vandglade gæster.  Derudover udendørs overdækket terrasse, samt mulighed for brug af deres nyistandsatte swimmingpool, legeplads, bålplads, volleyballbane, bordtennis, bordfodbold, fodboldbane samt petanquebane. Eller hvad med et slag minigolf? 

Campingpladsen ligger i nærheden af mange kulturelle tilbud og aktiviteter, såsom Knuthenborg Safaripark, Lalandia samt det kunstneriske monument Dodekalitten.

Deres aktiviteter spænder vidt fra pølse og – rullepølsekurser, ølsmagning, stenmaling, snobrødsbagning, smykkepartys, julearrangement d. 22. juli, sommerfest og meget meget mere. Så husk altid at tjekke deres hjemmeside for aktiviteter i jeres opholdsperiode. 

Så mangler du et sted til overnatning, ferie eller weekendophold, hvor der er højt til himlen, og mulighed for at slappe rigtigt af, så er Albuen Strand Camping stedet for dig.

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Book en plads på hjemmeside albuencamping.dk
  • Eller ved ankomst og fremvisning af medlemskort i receptionen.

 

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 10 47 51

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud