Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Bøger til hele familien fra Buster Nordic

Buster Nordic byder dig velkommen til deres dejlige, legende, kreative og eventyrlige univers fyldt med gode historier, kreative sysler, madlavning og leg.

Samarbejdspartner

Buster Nordic

Rabat

25%

Fragt

Fragt 49 kr. til pakkeshop eller hjemmelevering. Fri fragt ved køb over 250 kr.

Tilbuddet gælder

Gælder på alle bøger, dog ikke på i forvejen nedsatte varer.

Velkommen til Buster Nordic

Buster Nordic byder dig velkommen til deres dejlige, legende, kreative og eventyrlige univers fyldt med gode historier, kreative sysler, madlavning og leg.

Buster Nordic blev grundlagt af Knud Pilegaard i 1995, da hans søn Buster var bare et halvt år. Deraf navnet.

Allerede dengang elskede Knud og hans hustru at læse højt for de små, så det lå lige for at vælge at udgive bøger til den aldersgruppe. Det ændrede sig aldrig, selvom sønnen Buster nu er en voksen ung mand. Siden da har de lavet en masse søde børnebøger i alle slags formater til børn i alderen 0-12 år.

Men Buster Nordic er mere end blot børnebøger. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af faglitteratur, som spænder fra pædagogiske tilgange til børn til inspirerende fagbøger om mad og kreative sysler. Mange af vores fagbøger er skrevet med det formål at kunne deles og nydes sammen med andre, herunder ens børn og børnebørn.

Kendt fra tv

Fælles for vores børnebøger er, at børn i alle aldre kender dem alle sammen fra forskellige populære børneprogrammer – og erfaringen er, at børn elsker og er meget trygge ved genkendelsen. Men vidste du også, at mange af vores dygtige fagbogsforfattere også er kendt fra tv? For eksempel Gabriella, som udgiver en masse bøger om perler, blomster og meget mere, er en af vores forfattere, og hun er også krea-ekspert på Go Morgen Danmark på TV2. Derudover kan du også støde på andre af forlagets forfattere, når de optræder som eksperter eller gæster i forskellige programmer.

Buster Nordic holder især af at lave højtlæsningsbøger, så du kan sidde med dit barn eller barnebarn, læse højt og tale om alt det, som sker i historien. Det gør verden stor og forunderlig, og det åbner op for en god dialog. Men når uroen breder sig, har vi også en masse bøger med aktiviteter, I kan lave sammen.

Så rigtig god fornøjelse med alle de gyldne timer med højtlæsning, madlavning og kreative projekter, som vores bøger lægger op til – enten i selskab med dig selv som en hyggestund eller med dine kæreste.

Se udvalget på 

www.busternordic.com.

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 44 83 11
E-mail: publisher@busternordic.com

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud