Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Oplev Bornholms Middelaldercenter

Besøg Bornholms Middelaldercenter, og tag med på rundtur med en formidler – eller lån en lommeguide og gå på opdagelse på egen hånd. Du kan også se den indendørs sørøver særudstilling, opleve de forskellige bygningers prøv-selv-aktiviteter. Få 10% rabat på entréen.

Samarbejdspartner

Bornholms Middelaldercenter

Rabat

Få 10% på entrebilletten.

Bemærk

Gælder for kortholder og ved familiemedlemskab for begge navne på kortet.

Perioden, hvor tilbuddet gælder

Tilbuddet kan benyttes i perioderne; påske, forsæson, eftersæson og efterårsferie.

Find vej

Bornholms Middelaldercenter

Stangevej 1

3760 Gudhjem

Din tidsrejse er begyndt!

Bornholms Middelaldercenter er et 15 hektar stort frilandsmuseum, hvor du kan udforske det jævne bondesamfund, den befæstede stormandsgård, bondens dyr og meget mere.

Uanset hvornår i sæsonen du besøger Bornholms Middelaldercenter, kan du som minimum komme på en daglig rundtur med en formidler - eller låne en lommeguide og gå på opdagelse på egen hånd - prøve at skyde med middelalderbue, se den store kanon blive affyret, se den indendørs sørøver særudstilling, opleve de forskellige bygningers prøv-selv-aktiviteter og meget mere. 

Læs mere om årets program her

Spisning i området

I Middelaldercentrets kiosk ved indgangen kan du købe bl.a.  lette frokostretter, sandwich, kage, kakao, te og sodavand. Der er et udvalg af is, slik og chokolade. Ved kiosken er der et større udendørs picnic-område med borde og bænke, hvor du også er velkommen til at nyde din medbragte madpakke. Også på aktivitetspladsen ved åen og på stormandsgården er der nogle borde og bænke, hvor du kan spise frokost eller bare slappe af. Du er også velkommen til at spise picnic på deres mange græsarealer.

Toiletter

Der er toiletter og handicaptoiletter ved indgangen, på stormandsgården og i udstillingsbygningen på aktivitetspladsen ved åen. Ved indgangen er der desuden puslebord.

Middelaldercentrets forskellige områder er forbundet af grusstier. Barnevogne plejer ikke at være noget problem. Der er borde og bænke flere steder i området, hvor du som ældre eller gangbesværet gæst kan tage dig en lille pause. Vejen til stormandsgården fører op ad bakken og kan være en lille udfordring for gangbesværede.

Der findes en flytbar rampe til kørestolsbrugere i stormandsgården (ved toiletbygningen), således at kørestolsbrugere også kan komme ind i stormandssalen. Spørg  personalet - de vil gerne være dig behjælpelig. Der er mulighed for handicapparkering lige ved indgangen - følg anvisningerne ved parkeringspladsen.

Hunde

Hunde er velkomne - men skal være i snor på alle tidspunkter, da de har mange dyr og fritgående høns. Ryd desuden venligst op efter din hund.

Rygning

Rygning er tilladt udendørs. Men lad venligst være med at smide cigaretskodder på jorden.

Find mere inspiration til oplevelser på Bornholm

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
Rabatkoder er personlige og må ikke deles med andre – heller ikke i rabat-apps.

Kontaktoplysninger

Telefon: 56 49 83 19
E-mail: info@bornholmsmiddelaldercenter.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud