Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Bornholms Center for Kunsthåndværk

Besøg Bornholms Center for Kunsthåndværk. Her kan du opleve 15 udstillinger i 2023. Ud over den store bornholmske udstilling byder centret i Hasle på det bedste af dansk og internationalt kunsthåndværk. Alt sammen i syv smukt restaurerede rum.

Samarbejdspartner

Bornholms Center for Kunsthåndværk

Rabat

Få 10% på entréen.

 

Medlemspris

63 kr. pr. person normalpris 70 kr. pr. person. Når entréen er betalt, er der adgang til galleriets 8 særudstillinger, som vises ad gangen.

 

Tilbuddet gælder for

Kortholder, ved familiemedlemskab gælder rabatten for begge navne på kortet. Børn og unge under 18 år har gratis adgang til Bornholms Center for Kunsthåndværk.


Tilkøbsmuligheder

Velkommen i centrets café, hvor du har mulighed for at nyde kagetapas og en god kaffe i en god kop, idet du selv vælger mellem et bredt udvalg af håndlavede bornholmske kaffekopper. I den velassorterede butik finder du et stort udvalg af lokalt produceret professionelt kunsthåndværk. Det perfekte sted at finde feriemindet til dig selv eller én du holder af.

Dato, tid og sted

Tilbuddet gælder i hele åbningstiden til og med den  22. Oktober 2023.
Åbningstider mandag lukket tirsdag - søndag 11 - 17.
 

Find vej

Bornholms Center for Kunsthåndværk

Grønbechs Gård 4, Hasle

3790 Hasle

Bornholms Center for Kunsthåndværk

Den smukke, historiske Grønbechs Gaard ligger med udsigt over Østersøen midt i Hasle.

Grønbechs Gaard huser Bornholms Center for Kunsthåndværk. Centret er det naturlige sted at starte din tur gennem bornholms kunsthåndværk. På Bornholms Center for Kunsthåndværk præsenterer vi blandt andet designduon Egeværk, kendt fra programmet Danmarks Næste Klassiker. Se deres enestående lysende Måne og andre imponerende værker og sid i deres stol Fluid, som vi fulgte tilblivelsen af på DR1. Det er én af 15 udstillinger i 2023.

Hvad skal du se på Bornholms Center for Kunsthåndværk

Centret viser både bornholmske, nationale og internationale kunsthåndværkere, der byder på unikke værker i keramik, glas, træ, tekstil og metal. Arts and Crafts Association Bornholm (ACAB) har en stor fælles udstilling med de mest interessante værker fra Bornholms aktuelle kunsthåndværkere. 

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer
  • Billet købes på Centret for Kunsthåndværk.
  • Vis dit gyldige Ældre Sagen medlemskort når du køber billet for at opnå rabatten.

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud