Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Ballet i verdensklasse

Oplev Verdensballetten på sommerturné rundt i landet. Få en helt unik balletoplevelse med nogle af verdens bedste balletdansere på spektakulære lokationer. Operasanger Jens-Christian Wandt er solist og konferencier. Køb entrebillet med 20 % rabat.

Samarbejdspartner

Verdensballetten

Rabat

Få 20% rabat på entrébilletten uanset kategori til Verdensballettens forestillinger rundt i landet. Der kan max købes 2 billetter pr. medlemsnummer. 

Bemærk

Prisen på entré varierer på de forskellige lokationer. 

 

Tillæg og gebyrer

Der er gebyr på 15 kr. pr billet.

 

Tilkøbsmuligheder

Der vil være mulighed for tilkøb af forskellige drikkevarer og mad, evt. picnickurve på de forskellige lokationer - Man kan ikke få rabat på tilkøbsmulighederne.

 

Dato, tid og sted

  • Onsdag d. 12. juli kl. 19.30 – Sølyst, Den Kgl. Skydebane, Klampenborg
  • Lørdag d. 15. juli kl. 19.30 – Sostrup Slot, Grenå
  • Mandag d. 17. juli kl. 19.30 – Den Tilsandede kirke, Skagen

Der kommer løbende flere lokationer til.

Perioder, hvor tilbuddet ikke gælder

Tilbuddet gælder så længe der er ledige pladser. Der tages forbehold for evt. udsolgte forestillinger.

 

Vis på kort

Flere steder + Online
Vis tilbud på kort

Verdensballetten - Nu har du muligheden for at opleve ballet i det fri

Verdensballetten byder hver sommer på unikke balletforestillinger på spektakulære lokationer. Danske og internationale balletdansere fra nogle af verdens fineste kompagnier akkompagneres på scenen af klassisk musik og velkendte opera-arier.

Hvad skal du opleve?

Programmet er et udsøgt potpourri med uddrag af klassiske opsætninger som Torrenerose, Sylfiden og Svanesøen, hvor ny koreograferede stykker er blevet skabt specielt til Verdensballetten. Konferencier Jens-Christian Wandt binder det hele sammen med små anekdoter om forestillingens repertoire.

Kulisserne er havets brusen, smukke slotte, ikoniske vartegn og sågar Danmarks smukkeste golfbane - alt foregår i det fri i den danske sommer.

Samspillet mellem vind og vejr, kunsten på scenen og naturen som bagtæppe, tilfører forestillingen noget ganske særligt, og du vil opleve ballet på en hel ny måde.

Verdensballetten er med sin uhøjtidelige facon blevet sommerens finkulturelle folkefest, Verdensballetten glæder sig til at invitere Ældre Sagens medlemmer til en enestående oplevelse. Yderligere info findes på www.verdensballetten.dk 

Vel mødt!

Sådan får du tilbuddet

Indtast dit medlemsnummer i Ældre Sagen, og få adgang til tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem