Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk

Alarm- & tryghedspakker inkl. installation

Alam365's alarmsystem er leverandør af intelligente smartalarms-løsninger, uden abonnement, som man selv monitorerer via en moderne og fremtidssikret app på ens telefon eller tablet. Som medlem af Ældre Sagen får du 50% rabat på alle pakker.

Samarbejdspartner

Alarm365

Rabat

Få 50% rabat på komplet og moderne alarm- etter tryghedspakke inkl. professionel installation. Der gives ydermere 30% rabat på alle ekstra tilkøb.

Medlemspris 

Fra 2.372,50 kr. Normalpris Fra 4.745 kr. 

Bemærk 

Se priserne på Alarm365's alarm- & tryghedspakker ved at indtaste dit medlemsnummer, så du kan få linket til Alarm365's unikke hjemmeside for Ældre Sagens medlemmer. 

Alarm- & tryghedspakker inkl. installation

Helt ekstraordinært kan du som medlem af Ældre Sagen købe et komplet alarmsystem med sensorer og kameraer. etter et tryghedssystem med røgalarmer og nødkaldsbrikker helt ned til 2.372,50 kr. Alt sammen inklusive professionel installation. 

Alam365's alarmsystem er leverandør af intelligente smartalarms-løsninger, uden abonnement, som man selv monitorerer via en moderne og fremtidssikret app på ens telefon etter tablet. Systemet fungerer på flere enheder og med flere brugere. 

Du ejer selv dit alarmsystem og Alarm365 hjælper dig med alt det praktiske og fungerer som din livline. hvis du har spørgsmål, etter brug for hjælp.

Det ekstraordinære er ikke kun prisen på de moderne produkter, men også at det hele er inklusive installation. Alarm365's egne teknikere kommer altså ud og sætter systemet op efter dine ønsker og sørger for at alt fungerer efter netop dit behov. 

Tilbuddet indeholder i alt:

  • 50% på valgfri komplet alarmpakke
  • Professionel installation inkluderet i alle pakkeløsninger
  • 30% rabat på alle eventuelle tilkøb udover pakkerne
  • Gratis hjælp og telesupport
  • SIM-kort til dit system. så det altid kan kontakte pårørende
  • 2 års garanti
  • Gratis rådgivning til valg af system

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

Telefon: 33 36 53 65

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem