Afbudsrejser fra SPIES

Rabat

250 kr. pr. person, klik på den røde knap "bestil rejsen" og se, hvordan du gør.

Tilbuddet

Se praktisk information omkring rabatten nederst på siden. 

rabatten

Rabatten gælder nye bestillinger - dvs., at har du allerede indbetalt på en rejse, kan du ikke benytte medlemsrabatten.

Samarbejdspartner

SPIES
Ferie i udlandet

Bliv medlem

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?
- så meld dig ind her

Info om partner

SPIES

Bestil rejsen

Indtast dit gyldige medlemsnummer i den hvide boks klik på ok og få linket til bestilling af afbudsrejser.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Afbudsrejser

Har du fået et pludseligt hul i kalenderen, eller leder du efter gode tilbud på last minute-rejser til populære rejsemål? Så er du havnet det helt rigtige sted, nemlig på oversigten over SPIES’ afbudsrejser. Find de billigste og lækreste afbudsrejser til de mest populære rejsemål hos SPIES! Her er altid masser af gode last minute-rejser til dig. Køb din afbudsrejse her og nu og få altid mindst 250 kr. i rabat pr. person, når du klikker på den røde knap "Bestil rejsen" og indtaster dit gyldige medlemsnummer og herefter bestiller rejsen hos SPIES.

PRAKTISK INFO

  • Rabatten kan kombineres med de fleste andre rabatter.
  • Rabatten fremgår af prisspecifikationen på spies.dk, når du har valgt dit hotel.
  • Rabatten gælder alle pakkerejser med minimum tre hotelovernatninger - dog ikke uspecificeret indkvartering.
  • Rabatten gælder ikke ekstra opredning.
  • Rabatten kan ikke kombineres med grupperabat eller ”Ferie alene i fællesskab.”
  • Rabatten gælder nye bestillinger - dvs. at har du allerede indbetalt på en rejse, kan du ikke benytte medlemsrabatten.
  • For at få rabatten, klik på "Bestil rejsen" her på siden og se, hvordan du gør.  

Klima kompensation

Spies vil gøre det enkelt for deres gæster at rejse bæredygtigt, og har derfor valgt at kompensere for alle flyrejser. Derudover har de valgt at klimakompensere for de gæster, der bor på deres Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og Ocean Beach Club by Sunwing, ligesom de klimakompenserer for transfer fra og til lufthavnen på alle deres rejsemål for samtlige gæster, der har bestilt plads på deres transferbusser.

Rejsebranchen skaber arbejdspladser og bidrager til mødet mellem kulturer, men den påvirker også udledningen af drivhusgasser. Spies føler et stort ansvar for og fokus på at fortsætte med at mindske udledningen og tager nu næste skridt i deres miljøarbejde og kompenserer derfor for udslip, som endnu ikke kan undgås.

Klik og læs mere her

Er du ved at planlægge en ferie med børn og børnebørn? 

Spies har mange dejlige familiehoteller at vælge mellem, og du får selvfølgelig Ældre Sagens medlemsrabat, så længe du selv deltager og står som betaler af alle rejser. Rabatten gives til alle værelser eller lejligheder og gælder to fuldt betalende pr. værelse/lejlighed, men gælder ikke ekstra opredninger.

Når mindst ti personer rejser sammen, er der mulighed for at opnå grupperabat. Men vær opmærksom på, at Ældre Sagens medlemsrabat IKKE kan kombineres med en grupperabat. 
 
Klik og læs mere her

Ældre Sagens medlemsrabat gælder nye bestillinger. Har du allerede bestilt en rejse – eller indbetalt på en rejse – kan du altså ikke benytte medlemsrabatten. 

Rabatten kan IKKE sættes på billetten efter bestilling. For at få Ældre Sagens medlemsrabat skal du bestille rejsen her på siden, hvor du logger ind med dit medlemsnummer.