Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Strikning og syning

Som medlem af Ældre Sagen får du op til 20% rabat på hobbyartikler såsom garn, stof og strikkepinde gennem vores samarbejdspartnere, da det kan være dyrt at købe garn og stof til varme striktrøjer, hæklede babytæpper og hjemmesyede kjoler.

 

Tusindvis af kreative projekter til børn og voksne fra Creativ Company

Hos Creativ Company finder du mere end 12.000 hobbyartikler inden for strik, billedkunst, hækling, bordopdækning, smykkefremstilling og meget mere. Du kan også finde mere end 3.500 trin-for-trin vejledninger til kreative projekter, som du kan lave alene i din fritid eller sammen med dine børn og børnebørn.

På hobbybutikkens hjemmeside kan du f.eks. finde begyndervenlige broderi-kits med flotte mønstre, der kan broderes på muleposer og pudebetræk. Du kan også finde inspiration til hyggelige Halloween- og juleaktiviteter og få rabat på lækre garnnøgler samt metervarer i lærred, silke og bomuld m.m.

Som medlem af Ældre Sagen får du 20% rabat på varer, der ikke allerede er nedsat, når du køber dine hobbyartikler hos Creativ Company. Du kan benytte dig af tilbuddet online og i deres fysiske butik i Holstebro.
Læs mere om vores tilbud fra Creativ Company

Få inspiration og find stof til dit næste syprojekt hos Selfmade (Stof og Stil) 

Selfmade, tidligere kendt som Stof og Stil, har et stort udvalg af lækre tekstiler, snitmønstre, garnopskrifter og andre hobbyartikler til alle dine kreative projekter. Hver 3. måned udgiver hobbybutikken desuden en ny hovedkollektion og en idébog fyldt kreative projekter inden for mode og bolig.

På Selfmades hjemmeside kan du bl.a. finde begyndervenlige vejledninger til, hvordan man syer kjoler, rådgivning og hobbyartikler, der giver dig mulighed for at reparere slidt tøj og møbler og sjove gør-det-selv-projekter, som du kan lave alene eller sammen med dine børnebørn.

Selfmade har et stort onlineunivers og ni butikker rundt omkring i Danmark, heriblandt i Herning og Kolding. Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på alle ikke-nedsatte varer, undtagen symaskiner og giner.
Læs mere om vores tilbud fra Selfmade (Stof og Stil)

Garn og strikkeopskrifter til dig, der elsker at strikke og hækle

Hobbii har alt, hvad du skal bruge til dit næste strikke- og hækleprojekt – fra nye strikkeopskrifter til ergonomiske hæklenåle og et stort udvalg af kvalitetsgarn.

Hobbii forhandler f.eks. merinould, silkegarn, strømpegarn, og økologisk bomuldsgarn fra kendte mærker som Mayflower, Hjertegarn og World of Yarn. Du finder også et stort udvalg af gratis strikke- og hækleopskrifter på alt fra babytrøjer og halstørklæder til brødkurve, fine tasker og små hæklede figurer på hobbybutikkens hjemmeside.

Som medlem af Ældre Sagen får du 10% rabat på alle varer – også varer, der allerede er nedsatte. Tilbuddet gælder online og i Hobbiis fysiske butikker. 

Læs mere om vores tilbud fra Hobbii

Kreative sy-, strikke-, og hækleprojekter kan være hyggelige at nørkle med alene eller sammen med sine børn og børnebørn. 

Som medlem af Ældre Sagen får du op til 20% rabat på hobbyartikler inden for strik, hækling, syning og smykkefremstilling fra vores samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere har også sjove og børnevenlige gør-det-selv-kits, som er kreative samlesæt, du kan lave sammen med dine børn og børnebørn. 

Er du ikke allerede medlem?

For at gøre brug af de gode tilbud inden for din hobby, skal du være medlem af Ældre Sagen. Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

 

Se alle tilbud inden for kategorien Hobby og fritid

Sidst opdateret 21.03.2024