Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Aalborg en lille storby med stor stemning og oplevelser for store og små. Her finder du museer og historiske bygninger, arkitektur, kunst og gastronomi til overflod. I Aalborg finder du desuden gode shopping muligheder, i de hyggelige gader med toppede brosten, og en indbydende og pulserende havnefront.

Aalborg byder også på gode spisesteder, Ældre Sagen samarbejder med nogle af dem, hvor du som medlem af Ældre Sagen får 25% rabat på maden på udvalgte dage.

Spisesteder, hvor du får rabat i Aalborg

Spis fx en hyggelig brunch, burger eller dessert tapas på Café Min Olivia. På caféen kan du også nyde lækre cocktails.

På Restaurant Mortens Kro,  byder de både på en god frokost, eller middag. Mortens Kro er stærke på moderne smørrebrød i mange varianter og med respekt for de klassiske danske smørrebrødstraditioner - tilsat moderne teknikker. Husk at bestille bord.

Er du til en klassisk bøf med tilbehør, så er Jensens Bøfhus for hele familien eller foren middagen med en oplevelse på Bowl'n'Fun, kan du spise med rabat og måske afslutte en hyggelig aften med bowling. Se tilbuddene nedenfor, og på hvilke dage du kan spise med 25% rabat på maden.

Er du ikke allerede medlem

For at gøre brug af spis ude tilbuddene og få rabatten skal du være medlem.

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.