Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Revy 2024

Revy er lig med politisk satire, humor, musik, sang og en god aften i byen. Glæd dig allerede nu til 2024, hvor vi igen har tilbud til udvalgte danske revyer.

Mange af os elsker de danske revyer, og vi har rigtig mange revyer i Danmark vi kan være stolte af. Der er en lang tradition forbundet med de danske revyer, som har været en fast del af den danske kultur i mange år.

Revyerne er kendt for deres humoristiske indhold og satire af samfundets og politikernes handlinger og beslutninger. De er fyldt med humor som oftest er ironisk og selvudslettende, hvilket mange af os finder underholdende og genkendeligt.

Skal du med i revyen i 2024?

Så glæd dig til næste sæson med gode tilbud fra revyscenen. Hold øje der kommer løbende nye tilbud på siden her, hvor du får rabat med Ældre Sagens medlemskort.

Er du ikke allerede medlem?

For at gøre brug af de gode kulturtilbud skal du være medlem af Ældre Sagen. Som udgangspunkt skal du også selv deltage når du køber billetter, med mindre andet er beskrevet i tilbuddet. Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Revyer er for alle aldre

Revyerne er ofte forbundet med sociale anledninger, hvor man samles med venner og familie for at opleve revyen sammen. Det er en tradition for mange danskere at gå til revy sammen og hygge sig med en god aften i selskab med dem, man holder af.

Se alle tilbud inden for kategorien Kultur og oplevelser her

Sidst opdateret 21.03.2024