Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Mange danskere sætter pris på et godt tilbud eller en solid rabat, også når de skal spise ude. Og bor du i København, eller holder du ferie i hovedstaden, er der masser af restauranter i København, hvor du som medlem kan få tilbud på frokost på café og spise et måltid med rabat om aftenen på en restaurant.

København byder på utallige muligheder for at spise frokost og aftensmad på café, bistro, kro og restaurant, og som medlem kan du både få rabat på restauranter, cafeer og spisesteder i København, hvis du viser dit medlemskort hos dem er der med i Spis ude.

Spisesteder for enhver smag

Hvis du kan lide fisk og skaldyr har Hooked flere restauranter i København, hvor du kan få 25 % rabat på maden om tirsdagen. Er du mere til en god bøf, byder Restaurant Hereford Steak på 25% rabat på måltider fra søndag-torsdag. Og er du til specialøl, vin, kaffe eller lækre drinks, der kan nydes sammen med snacks, salater, burgere og smørrebrød, giver SKAAL Beer & Food også 25 % rabat på mad og drikke fra søndag-torsdag.

Oaser i København

Der er mange hyggelige steder i København, tag fx veninderne med på Gråbrødre Torv til et glas kold hvidvin og en planke med god ost og pølse, eller tag vennerne med i Nyhavn og nyd et stykke godt dansk smørrebrød, her er masser af hyggelige steder, hvor du får 25% rabat på maden på udvalgte dage. 

Er du ikke allerede medlem

For at gøre brug af spis ude tilbuddene og få rabatten skal du være medlem.

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.