Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Teater, koncerter og ballet

Teater, koncert og ballet - scenekunst i alle former

Overvejer du, hvordan du vil tilbringe din eftermiddag eller aften, så overvej at gå i teatret, til koncert eller måske oplev en ballet i det blå. Mærk magien, føl intensiteten og lad dig fordybe i den levende kunstform, der har underholdt.

Teater, koncerter og ballet er ikke bare forestillinger, det er en rejse ind i en verden af fantasi, følelser og tankevækkende øjeblikke.

Danmark har en rig tradition inden for scenekunst uanset om du vælger, koncerter, en spændende teaterforestilling eller måske en ballet i det fri rundt om i Danmark. Vi har mange, både store og små teatre, og lokale spillesteder, som du kan besøge og blive en oplevelse rigere.

Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på billetter til et bredt udvalg af forestillinger. På siden her skifter vi løbende ud og præsenterer nye teaterforestillinger, både for små og store inden for:

  • Klassisk teater
  • Ballet
  • Moderne dansk drama
  • Børne- og familieteater
  • Musikteater
  • Koncerter
  • Monologer og enkeltmandsforestillinger

For at gøre brug af tilbuddene skal du være medlem af Ældre Sagen. Er du ikke allerede medlem så 

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat


Herning - Anders Blichfeldt - "Tik Tak Tur"

Oplev koncerten med Anders Blichfeldt i Teatersalen i Herning Kongrescenter. Anders Blichfeldt står bag en lang
række ørehængere som Bonsoir Madame, No Peace Like in Heaven og Big Boys in Red and 
White.

Den 7. september 2024 giver Anders Blichfeldt solokoncert i MCH Herning Kongrescenter som en del af sin 
nye tour "Tik Tak Tur". Tag med til koncerten, og få 20% rabat på billet til din billet.

Se tilbuddet fra MCH Herning Kongrescenter her


København - Mozarts Tryllefløjten

Magiske og overnaturlige hændelser hører til i et rigtigt eventyr, og Tryllefløjten er ingen undtagelse. Oplev Mozarts fantasifulde syngespil i en spektakulær og sprælsk iscenesættelse.

Mozarts melodispækkede og mest populære opera udspiller sig her i en ekspressionistisk 1920’er stumfilmsæstetik. Forestillingens syrede univers er tilsat håndtegnet videoanimation: Nosferatu møder Monty Python møder wienerklassisk opera. De visuelle sceniske greb suger publikum ind i herligt bizarre universer, både hårrejsende og hjertevarme, alt sammen godt hjulpet på vej af Mozarts fantastiske musik. 

Se tilbuddet fra Det Kongelige Teater her


Sønderborg - Dinnershow på Sergenten

Oplev et festfyrværkeri af populære hits når Sko/Torp, Lis Sørensen og Danseorkestret giver koncerter på Sergenten. Se, hvornår der er koncert og hvor du som medlem af Ældre Sagen får 10% rabat.

Se tilbuddet på Dinnershow på Alsik/Sergenten her


København - Eventyrteatret - Pinocchio som aldrig før

Oplev Eventyrteatrets nye magiske musical om det klassiske eventyr "Pinocchio." Tag med ind i det 21. århundrede i en original og medrivende forestilling for hele familien. Musicalen fuld af ørehængende sange og smukke kostumer. Lad dig rive med når Eventyrteatrets prisbelønnede unge scenetalenter vækker den fortryllende fortælling til live på scenen i Tivolis Glassal. 

Se tilbuddet fra Eventyrteatret her


Opera i Rebild

Tag med til Opera i Rebild og oplev en forrygende festlig musikalsk sommerdag, når Opera i Rebild inviterer til årets store operakoncert på den smukke naturscene ved Rebild Bakker. Oplev danske og udenlandske solister, Aalborg Symfoniorkester og Preben Kristensen som konferencier, der på festlig vis binder det hele sammen.

Få 15% rabat på den ordinære indgangsbillet til forestillingen den 11. august fra kl. 13.00 - 16.00.

Læs mere om opera i Rebild her


Ragnarok i Aarhus

Mød Det Kongelige Teater i Aarhus, når de fra maj opføre forestillingen Ragnarok ved Moesgaard museum.
Hvem og hvad vil overleve, når verden omsluttes af ragnaroks mørke i denne storslåede familieforestilling om det endelige slag mellem guder og jætter?
Læs mere om stykket her og få 10% rabat på entréen her


Alle filtre

Sidst opdateret 05.04.2024