Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Overnatning med rabat

Overnatning med rabat

Book en overnatning til din næste familieferie eller forkæl din partner med et romantisk kroophold i naturskønne omgivelser. Som medlem af Ældre Sagen får du op til 20% rabat, når du booker en overnatning gennem en af vores samarbejdspartnere.

En overnatning på et dansk hotel, kro eller hostel kan være en tiltrængt pause fra en travl hverdag, en god gaveidé eller en praktisk løsning, når du skal til koncert eller besøge familie og venner, der bor langt væk.

Som medlem af Ældre Sagen kan du få op til 20% rabat på en overnatning hos bl.a. Best Western Hotels, Zleep Hotels og Danhostel. Vores samarbejdspartnere byder på alt fra unikke kroophold til moderne byhoteller og billige overnatninger i hele landet.

For at gøre brug af de mange gode overnatningsmuligheder, skal du være medlem. Er du ikke allerede medlem af Ældre Sagen så

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Best Western Hotels: Mere end 160 forskellige hoteller i Danmark, Norge og Sverige

Best Western Hotels har mere end 160 forskellige hoteller under fire forskellige varemærker i Danmark, Norge og Sverige. Hotelkædens fire varemærker byder på forskellige hoteloplevelser – dog altid med fokus på god kvalitet og høj kundeservice.

Er du på udkig efter en god overnatning i midten af København eller Stockholm, kan du f.eks. besøge et af hotelkædens Best Western Plus-hoteller, som er 3. og 4-stjernede hoteller, som har lidt ekstra at byde på – heriblandt restaurant, fitnesscenter og afslapningsfaciliteter.

Er du derimod på udkig efter en unik hoteloplevelse eller et luksuriøst weekendophold med din partner, kan du bestille en overnatning på et af hotelkædens BW Premier Collection hoteller såsom Frederik VI Hotel tæt på Odense eller Sandtorgholmen Hotel i Norge, som ligger på en lille holm i Tjelsundet omgivet af spektakulær natur.

Som medlem af Ældre Sagen får du 15%, når du reserverer en overnatning på et af Best Western Hotels i Skandinavien. Rabatten gives på enkel- og dobbeltværelser og morgenbuffeten er ofte inkluderet i prisen, når du bestiller dit værelse hos Best Western Hotels.

Læs mere om vores tilbud på overnatning hos Best Western Hotels

Sov godt til en fornuftig pris hos Zleep Hotels

Zleep Hotels kan være en god løsning, når du er på udkig efter et hotel, hvor du kan overnatte til en fornuftig pris. Hotelkæden har 14 hoteller i byer som Køge, København, Roskilde, Aarhus og Aalborg.

Alle hoteller har gratis internet, og du kan som regel få adgang til gratis parkering. Flere af hotellerne har desuden mødelokaler, hvis du ønsker at booke en overnatning i forbindelse med et forretningsophold. Som Ældre Sagen-medlem får du 20% rabat, når du overnatter på Zleep Hotels.

Læs mere om vores tilbud på overnatninger hos Zleep Hotels

Overnat på familievenlige vandrehjem i hele Danmark

Med mere end 60 vandrerhjem i Danmark tilbyder Danhostel gode overnatningsmuligheder, hvor det passer dig og familien bedst. Danhostel har alt fra moderne City Hostels i bl.a. København og Odense til hyggelige vandrehjem tæt på skov og vild natur.

Danhostel har desuden flere temaferietilbud, som giver dig mulighed for at kombinere din overnatning på et af Danhostels vandrehjem med smukke cykelture, såsom Bornholm Rundt, kano- og kajakture for hele familien, Dark Sky-oplevelser og meget mere.

Som medlem af Ældre Sagen kan du få 10% rabat, når du booker en overnatning hos Danhostel. Du kan benytte dig af tilbuddet på op til tre værelser per hostel, så der er rigelig plads til hele familien.

Læs mere om vores tilbud på overnatninger hos Danhostel

Alle filtre

37 tilbud matcher dine kriterier

Sidst opdateret 05.04.2024