Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Langtidsferie i Europa

Hvad er en langtidsferie?

En langtidsferie er en rejse af minimum tre ugers varighed. Det er som at have en egen private oase i udlandet, uden at du behøver at besøge det samme sted år efter år. Med flere uger på samme rejsemål, kan du virkelig dykke ned i kulturen, komme helt ned i gear og opleve destinationen i dit eget tempo.

Du kan med fordel vælge at bo i lejlighed, så du har eget køkken til rådighed. Selvom det er dejligt at gå ud og spise, er det i længere perioder også bekvemt at kunne lave lettere måltider ”hjemme”: 

Undslip den danske kulde – uden at prisen stikker af

Langtidsferier er især populære uden for de almindelige ferieperioder – særligt i det tidlige forår og sene efterår, hvor vejret i Danmark typisk er koldt og dagene korte. Langtidsferier er i stigende grad populære, især blandt pensionister, der ønsker at undslippe den lange og kolde danske vinter, og som har mulighed for at rejse i længere perioder. 

Hvis man er vant til at rejse en enkelt uge i de mere populære ferieperioder, kan man foranlediges til at tro, at det må være voldsomt dyr at rejse i tre eller fire uger ad gangen. Det behøver det dog absolut ikke at være. Ved at rejse uden for de mest populære perioder som marts til maj og fra oktober til november, kan du nyde godt af en betydeligt lavere priser for både hotel og fly i forhold til de populære ferieperioder. Der er også ofte rabatter tilgængelige, når du vælger at bo på det samme hotel i længere perioder ad gangen.

Hvor skal jeg rejse hen?

Især rejsemål som Sydspanien, det sydlige Portugal og middelhavsøerne er populære rejsemål for langtidsferier. Den spanske solkyst, Costa del Sol, og er som navnet afslører velsignet med mange solskinstimer – året rundt. Det samme gælder Portugals sydlige Algarvekyst. Så selvom temperaturerne i marts, april, oktober og november ikke nødvendigvis indbyder til solslikkeri på stranden fra morgen til aften, så kan du regne med dagtemperaturer på 18-22 grader og mildt vejr perfekt til oplevelser, afslapning og aktiviteter som vandreture, udflugter eller fx golf. 

Har man kun besøgt middelhavsøerne som Kreta og Mallorca i sommermånederne, hvor landskabet kan være tørt, så er det fantastisk at opleve det grønne landskab og spirende forårsfornemmelser uden for højsæsonen. 

Det en fordel at bestille din langtidsferie gennem et dansk rejsebureau, så din rejsen er dækket af pakkerejseloven. Det giver større tryghed på rejsen.

Se langtidsrejser fra Bravo Tours

Naturskøn ferieby på Malta med fællesskab og privatliv

FolkeFerie.dk er Danmarks førende eksperter i ferie på middelhavsøen Malta, og med tryghed og kvalitet i højsædet er du altid i de bedste hænder. 
På din langtidsferie med FolkeFerie.dk bor du på Mellieha Holiday Centre på Malta, som er kendt som ”Den danske landsby”. 
Feriecentret er tegnet af den danske arkitekt Hans Munk Hansen, der har fået landskab og dansk feriekomfort til at spille smukt sammen. 
Mellieha Holiday Centre er beliggende i ét af Maltas smukkeste områder, hvor du bor i eget 70 m2 feriehus med stor privat gårdhave og tagterrasse med udsigt. 

Nyd roen i og omkring dit feriehus eller benyt dig af feriebyens mange faciliteter og aktivitetstilbud, hvor du nemt kan skabe nye relationer i det omfang, du ønsker. 

Har du brug for hjælp under din langtidsferie, kan du altid hive fat i FolkeFerie.dks danske rejseledere, som er på Mellieha Holiday Centre under hele dit ophold. Hver uge arrangerer de også spændende udflugter og aktiviteter.  

Se tilbuddet fra Folkeferie.dk

Er du ikke allerede medlem?

For at gøre bruge af de gode rejsetilbud skal du være medlem af Ældre Sagen, som udgangspunkt skal du også selv deltage på rejsen for at opnå rabatten, medmindre andet er beskrevet i tilbuddet.

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Alle filtre

Sidst opdateret 21.03.2024