Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Èn dag i København

Oplevelser i København

Skal du besøge København, lege turist i egen by eller blot med veninderne i byen, så har København masser af spændende oplevelser at byde på. Det gælder både de gratis attraktioner og dem, hvor du som medlem af Ældre Sagen får rabat, når du bruger dit medlemskort.
 
Nogle steder skal medlemskortet vises på stedet, andre som fx Tivoli, Zoologiskhave m.fl. kræver det, at billetten er købt hjemmefra, så det kan godt betale sig at tjekke de aktuelle medlemstilbud, inden du tager afsted. Ud over de steder, hvor du får rabat som medlem af Ældre Sagen får du også 5 bud på gratis aktiviteter i København, som du kan læse mere om nedenfor.

Skulle sulten melde sig eller mangler I overnatning i København, så kan du også finde inspiration til dette nederst på siden.

Er du ikke allerede medlem?

For at gøre brug af Ældre Sagens tilbud, skal du være medlem af Ældre Sagen, og du skal som udgangspunkt altid selv deltage for at opnå rabatten, så er du ikke allerede medlem så meld dig ind og få rabat på de mange tilbud du får gennem Ældre Sagen.

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

3 gode tilbud

Besøg Christiansborg slot

Christiansborg Slot er det sidste i en lang række af bygninger, der har ligget på Slotsholmen i København. Slottet har en mange hundrede år lang forhistorie som kongeslot, og den dag i dag anvender kongehusets mange dele af Christiansborg. Oplev De Kongelige repræsentationslokaler, staldene, køkkenet og ruinerne under Christiansborg. Få rabat som medlem af Ældre Sagen.

Bestil slotsbillet til Christiansborg slot her

Glyptoteket i indre København

Få 20% rabat på indgang med Ældre Sagen medlemskab til Københavns grønne oase Glyptoteket, som bestemt et besøg værd. Tag med på en rejse til oldtidens Ægypten og Antikkens Rom og Grækenland blandt mumier, guder og helte. Eller lad dig betage af franske impressionister, danske guldalder- malere og de ypperste skulptører. På Glyptoteket finder du en enestående blanding af verdensklasse kunst, arkitektur, og fascinerende historie. Nyd en pause i palmernes skygge i Vinterhaven eller tag en drink med udsigt over København fra tagterrassen. 

Læs mere om Glyptoteket her

Oplev København fra vandsiden - tag på kanalrundfart

Nyd København fra vandsiden hele året og oplev, hvordan byen skifter farve efter sæsonen. Nyd den smukke arkitektur, de klassiske seværdigheder og den særlige stemning langs Christianshavns kanal. Strommas klassiske kanalrundfart tager dig gennem Københavns historiske havn, de smukke kanaler og giver dig den bedste udsigt til København. Book din billet online og spar 10%.

Køb din billet til kanalrundfart online

Inspiration til din tur til København

Sidst opdateret 05.04.2024