Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Lion Musicals

Lion blandt Danmarks førende producenter af live underholdning – først og fremmest musicals. Vi skaber unikke, underholdende, nutidige og storslåede oplevelser. Som medlem af Ældre Sagen får du løbende tilbud på de største musicals her i landet. Hold øje med siden her, der kommer løbende nye tilbud.

Unikke, underholdende, nutidige og storslåede oplevelser

Lion Musicals laver musicals, fordi vi simpelthen ikke kan lade være. Du har måske set nogle af deres produktioner, der blandt andet tæller forestillinger som: PRETTY WOMAN, THE BODYGUARD, MIDT OM NATTEN, SANNE – The Musical, HAIRSPRAY, SPAMALOT, WE WILL ROCK YOU og TERKEL – The Motherfårking Musical.

Lion Mulicals arbejder løbende på at udvikle nye originale musicals i samarbejde med førende danske sangskrivere, komponister og tekstforfattere og så kæmper de hårdt for at sikre sig rettighederne til de af tidens internationale musicalhits, som fortjener at blive præsenteret for et dansk publikum og som de kan få lov at præsentere i egen version. Lion Musicals skaber nemlig altid originale forestillinger.

Store opsætninger og kendte skuespillere

De ser det som deres fornemmeste opgave at kvittere med en fantastisk teateroplevelse, når du har købt din billet. På scenen vil du komme til at opleve nogle af Danmarks mest kendte skuespillere og sangere samt et stort ensemble bestående af branchens dygtigste musicalperformere, dansere og musikere.

Derudover er forestillingers kreative team altid sammensat af tidens stærkeste instruktør-, koreograf- og scenografnavne. Markante kunstnere, der sammen med Lion Musicals’ eget produktionsteam skaber fremtidens musical. Storslåede forestillinger, der både henvender til garvede, kvalitetsbevidste teatergængere og til et publikum, der normalt ikke overrender teatrene.

Musical til hele Danmark

Lion Musicals spiller i hele Danmark! Som noget unikt for Lion Musicals, vil deres forestillinger altid kunne opleves i de store teatersale og musikhuse over hele Danmark. Som medlem af Ældre Sagen får du løbende gode tilbud fra Lion Musicals, er du ikke allerede medlem af Ældre Sagen så bliv medlem her