Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Gram Slot

Få gode tilbud på Gram Slot tag fx et miniophold på det elegante hotel fra det 15. århundrede i form af et murstensslot. Slottet ligger kun 12 minutters gang fra busstationen i Gram. Du har også mulighed for at opleve koncerter på slottet eller deltage i udvalgte events som Gram Slot afholder løbende. Området byder på masser af kulturoplevelser.

Aktuelle tilbud fra Gram Slot (6)

Danser Med Drenge koncert på Gram Slot

Gram

Oplev en koncert med Danser Med Drenge på det smukke Gram Slot i april. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på billetten. Det er muligt at tilkøbe buffet ifm. oplevelsen til normalpris.

Lørdag den 20. april 2024

Rabat 25%

Lørdag den 20. april 2024

Se BACKSTAGE – komik i kulissen

Gram

Over to akter kan du opleve den bramfrie københavnerpige Karen-Marie og den sindrige jyske Søren, som ikke altid ser helt ens på tingene. Få rabat på en aften, der får gang i lattermusklerne. Som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på billetten.

Spiller lørdag den 12. oktober

Rabat 25%

Spiller lørdag den 12. oktober

Koncert med Die Herren på Gram Slot

Gram

Få en en musikalsk rejse ind i U2´s musiske univers med bandet Die Herren, som har spillet et utal af koncerter, hvor målet er, at publikum skal føle sig inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjem med en unik oplevelse i baggagen. Få 25% rabat på billetten som medlem af Ældre Sagen.

Koncert den 23. marts 2024

Rabat 25%

Koncert den 23. marts 2024

Winemakers Dinner på Gram Slot

Gram

I den mørke vinter er der brug for noget, der lyser op. Derfor har du nu mulighed for at tage del i en fast tradition på Gram Slot, hvor der for alvor dyrkes god mad og lækre vine. Dertil overnatning nær slottet. Vælg mellem flere overnatningsmuligheder.

25% rabat er fratrukket billetprisen

Medlemspris 1.088 kr.

25% rabat er fratrukket billetprisen

Miniferie på Gram Slot

Nyd en overnatning i historiske omgivelser på Gram Slot, inkluderet er lækker 3 retters middag med økologiske råvarer fra egen produktion. Området mellem Haderslev og Ribe byder på gode muligheder for vandreture eller kulturelle oplevelser.

Rabat 32%

Udendørs sommerkoncert på Gram Slot

Gram Slot tilbyder medlemmerne af Ældre Sagen en rabat på 25% til udvalgte koncerter, oplev fx sommerkoncerten 2024 med BELLAMI, Smokie-hits, Queen Machine den 1. juni. Koncerten er under åben himmel.

Gælder koncerter arrangeret af Gram Slot

Rabat 25%

Gælder koncerter arrangeret af Gram Slot