Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

EDC Gruppen A/S

Som medlem af Ældre Sagen får du rabat på dit boligsalg, når du sælger gennem EDC. Få et gratis salgstjek gennem din lokale EDC-mægler. Spar fra 5.000 kr. på salget af din bolig. Oplys ved første kontakt, at du ønsker at gøre brug af tilbuddet. Rabatten gives ikke efterfølgende.

Få hjælp til salg af bolig

Sælg din bolig gennem den landsdækkende ejendomsmæglerkæde EDC.

Mæglerkæden har over 50 års erfaring, og er godt klædt på til at hjælpe dig med salg af din bolig uanset om det er salg af hus, sommerhus eller lejlighed.

Få rabat som medlem af Ældre Sagen

Når du henvender dig til en EDC mægler for hjælp til salg af din bolig, skal du ved første samtale oplyse, at du er medlem af Ældre Sagen. Det er vigtigt for, at du får rabatten som ligger fra 5.000-10.000 kr. alt efter, hvilken type bolig der er tale om.

Din tryghed ved salg af bolig

Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger EDC for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.

Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos ECT ejendomsmæglerne den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det giver dig større tryghed i din bolighandel.

Bestil et salgstjek som medlem af Ældre Sagen - med et Salgstjek får du:

  • En grundig vurdering af din boligs værdi
  • Overblik over omkostninger ved salg
  • Beregnet dit overskud efter salget
  • Råd til, hvordan du nemt og hurtigt gør din bolig salgs klar

Klik på tilbuddet øverst på siden og læs mere om dine fordele ved at sælge din bolig gennem EDC mæglerne.