Skaf et nyt medlem

Kender du én, som sammen med dig og Ældre Sagen vil arbejde for, at alle har mulighed for at leve et godt liv – hele livet?

Så har du chancen for at glæde en nabo, en kollega eller et familiemedlem med vores mange attraktive fordele som fx rabat på ferie, forsikring, briller og mobiltelefoner.
 
En gave for os er en gave til dig
For hvert nyt medlem du hjælper os med at få, kan du se frem til en spændende gave efter eget valg. Du kan vælge mellem mange forskellige gaver, Royal Copenhagen hvidriflet service, Georg Jensens Bernadotte Bestik, Hovedtelefoner fra JBL, Chokolade fra Summerbird, Lakridser fra Bülow, en god flaske vin eller noget helt fjerde.

Bemærk: Gælder ikke for Ældre Sagens partnere og erhvervsdrivende. Du skal være medlem, før du kan skaffe nye medlemmer.
så nemt er det

Tryk på den gave du ønsker

Æske 16 x 31 x 9 cm med 1000 gr blandet: Klassisk engelsk karamel med smag af lakrids Klassisk engelsk karamel med kerne af mælkechokolade Klassisk engelsk flødekaramel med en cremet konsistens. Toms Guld karamel Toms Mini Guld barre Toms Mørk Skildpadde m. cremefyld Mini Yankiebar original Mini Yankiebar Lakrids Hollybar med cremet nougat karamel med sprød hasselnød, der er overtrukket af mælkechokolade. Mars Mini indeholder mini versioner af chokoladebarerne Bounty, Mars, Snickers og Twix Dumle De originale dumle karameller. Den lækre karamel overtrukket med det lækreste chokolade. Fazermint Mørk chokolade med mint fyld i midten. Den ægte og klassiske fra Fazer.

Flotte kager fortjener flotte accessories, og Georg Jensens lagkagekniv fra Bernadotte-kollektionen gør severing til en kunstart. Længde 25,5 cm. Blankt rustfrit 18/8 stål.

Lav en skøn kop te med teægget fra Bernadotte. Fyld løs te i ægget, og brug holderen til at fjerne teægget når den er brygget.Længde 18,2 cm. Ø 3,8 cm.

Praktisk og stilfuld kølekurv fra Sagaform. Kurven rummer 26 liter og kan let foldes sammen når den ikke anvendes.

Hybrid er det perfekte valg, hvis du vil kombinere opkald og musik. +Hybrid kombinerer de bedste dele af vores +Sport og +Music øretelefoner for at skabe et unikt headset, der er perfekt både til sport og når du lytter til musik. Den nyeste Bluetooth-teknologi, der giver en meget stabil trådløs forbindelse, blød og sikker pasform, fantastisk lyd og 7 timers afspilningstid gør +Hybrid perfekt til løbeturen, cykelturen eller weekendturen.

Bernadotte bestikket fra Georg Jensen er en designklassiker af de helt store og dermed et must hos enhver designentusiast. Bestikket blev skabt af den svenske Prins Sigvard Bernadotte tilbage i 1939 og er kendetegnet ved dets rustfrie blanke stål og kannelerede skafter.

Bernadotte bestikket fra Georg Jensen er en designklassiker af de helt store og dermed et must hos enhver designentusiast. Bestikket blev skabt af den svenske Prins Sigvard Bernadotte tilbage i 1939 og er kendetegnet ved dets rustfrie blanke stål og kannelerede skafter.

2 viskestykker i Dusty blue og 2 karklude i Navy. 100 % bomuld.

Powerbank med 8000 mAh. Din mobil kan oplades via ledning eller wireless. Der medfølger opladekabel til powerbanken, men ikke kabel til opladning af mobiltelefon.

Leveres i opbevaringsboks med gennemsigtigt låg, der giver hurtig adgang og overblik. Sættet indeholder Træbor, metalbor og murbor til almindelig boremaskine. Bradpoint bits, HSS-tin bits, Murværk bits, Skruetrækker bits, en magnetisk bitholder (25 mm) samt forsænker.

A: Kombinationen af sød lakrids, nøje udvalgt premium mælkechokolade og fint lakridspulver. 295 g. 2: stærk, salt lakrids med salmiak. 150 g.

Et smukt armbånd i forgyldt sterling sølv. Armbåndet er prydet med klare Swarovski krystaller, der sidder 3 på stribe.

Shine vedhæng fra Spinning Jewelry i forgyldt sterling sølv, med 2 Swarovski krystaller, og tilhørende forgyldt kæde på 45 cm.

Smukke Moon ørestikker med flotte swarovski sten i rundingen. I sterlingsølv forgyldt med 22 karat guld.

Elegant halskæde med Moon vedhæng med flotte swarovski sten i rundingen. Kæden er 45 cm. Sterlingsølv forgyldt med 22 karat guld. Designet af Thor Høy og er en del af den nye kollektion ” Galaxy"

Anvendelig skål, værdi ca. 159 Kr.

Højhankskop og underkop, 25 cl, værdi 249 Kr.

Hvidt og elegant. 2 stk 33 cl. Værdi ca. 299.- Kr.

Tallerkenen i Hvid Riflet er en unægtelig klassiker, der kan danne rammen om alt fra særlige anledninger til uformelle måltider.

Tallerkenen i Hvid Riflet er en unægtelig klassiker, der kan danne rammen om alt fra særlige anledninger til uformelle måltider.

Royal Copenhagen, Hvid Riflet, Asiette 23 cm. værdi 169.- Kr.

Smuk og elegant med rustfrit stål låg, drypfri, 1 ltr. Værdi ca. 299 Kr.

rygsaek

Funktionel rygsæk på 8 liter, fremstillet i en kombination af Denier nylon og ribstop. Mål 35x24x10 cm.

Georg Jensen damask håndklæde 70 x 140

Håndklæde 70 x 140 cm. Værdi ca. 299.- Kr.

Tromborgsæt med 200 ml. sæbe, 50 ml. bodylotion og 15 ml. håndcreme

Forstørrer 3 gange.

Hvidvin 2 stk. (sendes som pakke)

Druesort: 30% Cinsault, 50% Grenache, 20% Syrah Vinifikation: Lavet efter Saignee metoden. Lagret kort på ståltanke. Smagsnoter: Frugtig, rund og aromatisk med noter af røde bær, kandiseret frugt og roser

2 flasker rødvin

2 stk. (sendes som pakke)

Portvin (sendes som pakke)

I stedet for en gave, vælger jeg at støtte Ældre Sagens arbejde.

Ældre Sagen forbeholder sig ret til at sende dig en anden gave, hvis din valgte gave er udgået.

Følgende vil gerne indmeldes i Ældre Sagen - Det koster kun 135 kr. pr. halvår

Fødselsdato*

Skal der tegnes et familiemedlemskab?

For kun 220 kr. per halvår kan begge benytte sig af medlemsfordelene.

Fødselsdato*

Mine medlemsoplysninger

Privatlivspolitik*