Skaf et nyt medlem

Kender du én, som sammen med dig og Ældre Sagen vil arbejde for, at alle har mulighed for at leve et godt liv – hele livet?

Så har du chancen for at glæde en nabo, en kollega eller et familiemedlem med vores mange attraktive fordele som fx rabat på ferie, forsikring, briller og mobiltelefoner.
 
En gave for os er en gave til dig
For hvert nyt medlem du hjælper os med at få, kan du se frem til en spændende gave efter eget valg. Du kan nu dække et helt morgenbord med Royal Copenhagen hvid riflet krus, æggebægre, højhanks kopper, skåle og asietter. Eller en god flaske vin eller noget helt fjerde.
 
Halv pris ved tilmelding i dag
Tilmelder du dig i dag, betaler du halv pris for dit medlemskab frem til d. 31. dec. 2020.
 
Bemærk: Gælder ikke for Ældre Sagens partnere og erhvervsdrivende. Du skal være medlem, før du kan skaffe nye medlemmer.
så nemt er det

Tryk på den gave du ønsker

Powerbank med 8000 mAh. Din mobil kan oplades via ledning eller wireless. Der medfølger opladekabel til powerbanken, men ikke kabel til opladning af mobiltelefon.

Leveres i opbevaringsboks med gennemsigtigt låg, der giver hurtig adgang og overblik. Sættet indeholder Bradpoint bits, HSS-tin bits, Murværk bits, Skruetrækker bits, en magnetisk bitholder (25 mm) samt forsænker.

At nyde lækre oste med tilbehør på et fredagshyggemøde bliver en endnu bedre oplevelse med dette sæt. Det er klassisk, pænt og er fantastisk til servering af små retter og/eller tapas. Farve: sort Materiale: Marmorfarvet bakke, rustfrit stålblad og plasthåndtag.

A: Kombinationen af sød lakrids, nøje udvalgt premium mælkechokolade og fint lakridspulver. 295 g. 2: stærk, salt lakrids med salmiak. 150 g.

Billetterne kan benyttes mandag-torsdag i følgende perioder: Sommer: 2. april - 20. september 2020 • Halloween: 08. oktober - 1. november 2020 • Jul: 13. november 2020– 3. januar 2021.

To smukt formet blade og en klar facetslebet Swarovski krystal, sidder på denne halskæde. Halskæden måler 45 cm. Halskæden er produceret i rhodineret sterlingsølv.

To smukt formet blade og en klar facetslebet Swarovski krystal, sidder på denne halskæde. Halskæden måler 45 cm. Halskæden er produceret i matteret sterlingsølv, forgyldt med 22 karat guld

Et smukt armbånd i sterling sølv. Armbåndet er prydet med klare Swarovski krystaller, der sidder 3 på stribe

Shine vedhæng fra Spinning Jewelry i sølv med 2 Swarovski krystaller og tilhørende 45 cm. lang sterling sølv halskæde.

Et smukt armbånd i forgyldt sterling sølv. Armbåndet er prydet med klare Swarovski krystaller, der sidder 3 på stribe.

Shine vedhæng fra Spinning Jewelry i forgyldt sterling sølv, med 2 Swarovski krystaller, og tilhørende forgyldt kæde på 45 cm.

WOOFit S måler kun 6 cm i diameter, så den er lige til at tage med på farten – tag den med på stranden, til festival eller spil op til fest på ferien. Du kan afspille musik trådløst i minimum 5 timer på en opladning.

Oplad trådløst med wiCHARGE. Det eneste, du skal gøre, er at tilslutte wiCHARGE til en stikkontakt og placere din Qi-kompatible enhed ovenpå.

Anvendelig skål, værdi ca. 159 Kr.

Højhankskop og underkop, 25 cl, værdi 249 Kr.

Hvidt og elegant. 2 stk 33 cl. Værdi ca. 299.- Kr.

Tallerkenen i Hvid Riflet er en unægtelig klassiker, der kan danne rammen om alt fra særlige anledninger til uformelle måltider.

Tallerkenen i Hvid Riflet er en unægtelig klassiker, der kan danne rammen om alt fra særlige anledninger til uformelle måltider.

Royal Copenhagen, Hvid Riflet, Asiette 23 cm. værdi 169.- Kr.

Rustfrit stål med silikonelåg og strop, afgiver ikke smag til indholdet, alle dele tåler maskinopvask

OBS Lys medfølger ikke. Glow lysestage er designet af designeren Maria Berntsen. Stagen er lavet til bloklys og med sit super flotte og elegante design, vil den pynte i ethvert hjem.

Vores ikoniske nøgleringe er fyldt med humor og er designet med brugeren i tankerne. De er nemme af finde i bunden af tasken og nemme at få øje på i en skål fyldt med nøgler. Selvom hver enkelt nøglering er designet efter én designers vision, bliver de hurtigt til en del af din hverdag. Designår: 2013 Materialer: Blankpoleret rustfrit stål, læderrem Mål: L: 142 mm, B: 31 mm

Georg Jensen damask håndklæde 70 x 140

Håndklæde 70 x 140 cm. Værdi ca. 299.- Kr.

Georg Jensen damask håndklæder 50 x 100

Håndklæder, 2 stk. 50 x 100 cm. Værdi ca. 240.- Kr.

Tromborgsæt med 200 ml. sæbe, 50 ml. bodylotion og 15 ml. håndcreme

Forstørrer 3 gange.

En trendy skuldertaske i stonewashed lærred med masser af detaljer. Tre lommer på ydersiden og en på indersiden. Mål: 30 x 18 x 41 cm.

Sportstaske fra Craft der er lavet i et kraftigt og slidstærkt ydermateriale og forstærket inderside i PU materiale. Tasken har skulderrem, rum til sko i siderne, stort rum til tøj, håndklæde, toiletsager osv.

Hvidvin 2 stk. (sendes som pakke)

Druesort: 30% Cinsault, 50% Grenache, 20% Syrah Vinifikation: Lavet efter Saignee metoden. Lagret kort på ståltanke. Smagsnoter: Frugtig, rund og aromatisk med noter af røde bær, kandiseret frugt og roser

2 flasker rødvin

2 stk. (sendes som pakke)

Portvin (sendes som pakke)

Denne klassiske Le Creuset-proptrækker er baseret på den originale selvoptrækkende proptrækker udviklet af opfinderen Herbert Allen i 1979. TM-110 fjerner effektivt proppen fra vinflasken ved blot at dreje på håndtaget. TM-110-proptrækkerens form passer perfekt ned over vinflasken. Proptrækkerens krop er lavet i det fleksible plastmateriale polykarbonat, der fx også anvendes til flyvinduer, hvilket gør proptrækkeren særdeles holdbar. Proptrækkerens skrue har en stærk non-stick-belægning, der får skruen til at glide smidigt gennem alle propper.

Flaskekøleren fra Le Creuset nedkøler hurtigt og effektivt vinflasken og kan også bruges til at holde flasken kølig. Dermed egner flaskekøleren sig godt, hvis du har glemt at sætte vinen på køl, hvis den skal medbringes på picnic, eller hvis flasken skal holdes kølig på terrassen. Flaskekøleren kan opbevares i fryseren, så den altid er klar til brug. De elastiske sider gør, at flaskekøleren passer til langt de fleste typer af vinflasker, saft, kildevand m.m.

Ren marcipan af valsede spanske mandler overtrukket med mørk kraftig chokolade, 130 g.

Hånddamperen er den perfekte ledsager på farten, om det er på vej til et vigtigt møde eller med på rejsen. Den fungerer både som et normalt traditionelt strygejern, samt som en hånddamper. Strygefladen er lille og kompakt, så du med lethed kan have den med i din bagage.

Praktisk elektronisk vægt i sort glas. Glat overflade så den er nem at rengøre. Den er så tynd at den kan stå mellem kogebøgerne. Kan veje fra 1 gram til 5 kg - og har tara-funktion, dvs at den kan nulstilles mellem vejningerne, så du kan bruge den samme skål hele tiden.

I stedet for en gave, vælger jeg at støtte Ældre Sagens arbejde.

Ældre Sagen forbeholder sig ret til at sende dig en anden gave, hvis din valgte gave er udgået.

Følgende vil gerne indmeldes i Ældre Sagen - Tilmelding i dag er til halv pris 67,5 kr. (normalpris 135 pr. halvår)

Fødselsdato*

Skal der tegnes et familiemedlemskab?

For kun 220 kr. per halvår kan begge benytte sig af medlemsfordelene. - Tilmelder man sig i dag, betaler man halv pris 110 kr. for sit medlemskab frem til d. 31. dec. 2020.

Fødselsdato*

Mine medlemsoplysninger

Persondata*