Skaf et nyt medlem

Kender du én, som sammen med dig og Ældre Sagen vil arbejde for, at alle har mulighed for at leve et godt liv – hele livet?

Så har du chancen for at glæde en nabo, en kollega eller et familiemedlem med vores mange attraktive fordele som fx rabat på ferie, forsikring, briller og mobiltelefoner.
 
En gave for os er en gave til dig
For hvert nyt medlem du hjælper os med at få, kan du se frem til en spændende gave efter eget valg. Du kan vælge mellem mange forskellige gaver, Royal Copenhagen hvidriflet service, Georg Jensens Bernadotte Bestik, Hovedtelefoner fra JBL, Chokolade fra Summerbird, Lakridser fra Bülow, en god flaske vin eller noget helt fjerde.
 
Bemærk: Gælder ikke for Ældre Sagens partnere og erhvervsdrivende. Du skal være medlem, før du kan skaffe nye medlemmer.
så nemt er det

Tryk på den gave du ønsker

Bernadotte bestikket fra Georg Jensen er en designklassiker af de helt store og dermed et must hos enhver designentusiast. Bestikket blev skabt af den svenske Prins Sigvard Bernadotte tilbage i 1939 og er kendetegnet ved dets rustfrie blanke stål og kannelerede skafter.

Bernadotte bestikket fra Georg Jensen er en designklassiker af de helt store og dermed et must hos enhver designentusiast. Bestikket blev skabt af den svenske Prins Sigvard Bernadotte tilbage i 1939 og er kendetegnet ved dets rustfrie blanke stål og kannelerede skafter.

2 viskestykker i Dusty blue og 2 karklude i Navy. 100 % bomuld.

Let ristede italienske hasselnødder, drageret med et tyndt lag nougat, granulat af krokant. 3 varianter: Nougat, Amber og Praline Cocoa. I alt 300 g.

Powerbank med 8000 mAh. Din mobil kan oplades via ledning eller wireless. Der medfølger opladekabel til powerbanken, men ikke kabel til opladning af mobiltelefon.

Leveres i opbevaringsboks med gennemsigtigt låg, der giver hurtig adgang og overblik. Sættet indeholder Bradpoint bits, HSS-tin bits, Murværk bits, Skruetrækker bits, en magnetisk bitholder (25 mm) samt forsænker.

At nyde lækre oste med tilbehør på et fredagshyggemøde bliver en endnu bedre oplevelse med dette sæt. Det er klassisk, pænt og er fantastisk til servering af små retter og/eller tapas. Farve: sort Materiale: Marmorfarvet bakke, rustfrit stålblad og plasthåndtag.

A: Kombinationen af sød lakrids, nøje udvalgt premium mælkechokolade og fint lakridspulver. 295 g. 2: stærk, salt lakrids med salmiak. 150 g.

To smukt formet blade og en klar facetslebet Swarovski krystal, sidder på denne halskæde. Halskæden måler 45 cm. Halskæden er produceret i rhodineret sterlingsølv.

To smukt formet blade og en klar facetslebet Swarovski krystal, sidder på denne halskæde. Halskæden måler 45 cm. Halskæden er produceret i matteret sterlingsølv, forgyldt med 22 karat guld

Et smukt armbånd i sterling sølv. Armbåndet er prydet med klare Swarovski krystaller, der sidder 3 på stribe

Shine vedhæng fra Spinning Jewelry i sølv med 2 Swarovski krystaller og tilhørende 45 cm. lang sterling sølv halskæde.

Et smukt armbånd i forgyldt sterling sølv. Armbåndet er prydet med klare Swarovski krystaller, der sidder 3 på stribe.

Shine vedhæng fra Spinning Jewelry i forgyldt sterling sølv, med 2 Swarovski krystaller, og tilhørende forgyldt kæde på 45 cm.

Smukke Moon ørestikker med flotte swarovski sten i rundingen, sterlingsølv. Designet af Thor Høy og er en del af den nye kollektion ” Galaxy”

Smukke Moon ørestikker med flotte swarovski sten i rundingen. I sterlingsølv forgyldt med 22 karat guld.

Elegant halskæde med Moon vedhæng med flotte swarovski sten i rundingen. Kæden er 45 cm. Sterlingsølv. Designet af Thor Høy og er en del af den nye kollektion ” Galaxy”

Elegant halskæde med Moon vedhæng med flotte swarovski sten i rundingen. Kæden er 45 cm. Sterlingsølv forgyldt med 22 karat guld. Designet af Thor Høy og er en del af den nye kollektion ” Galaxy"

WOOFit S måler kun 6 cm i diameter, så den er lige til at tage med på farten – tag den med på stranden, til festival eller spil op til fest på ferien. Du kan afspille musik trådløst i minimum 5 timer på en opladning.

Anvendelig skål, værdi ca. 159 Kr.

Højhankskop og underkop, 25 cl, værdi 249 Kr.

Hvidt og elegant. 2 stk 33 cl. Værdi ca. 299.- Kr.

Tallerkenen i Hvid Riflet er en unægtelig klassiker, der kan danne rammen om alt fra særlige anledninger til uformelle måltider.

Tallerkenen i Hvid Riflet er en unægtelig klassiker, der kan danne rammen om alt fra særlige anledninger til uformelle måltider.

Royal Copenhagen, Hvid Riflet, Asiette 23 cm. værdi 169.- Kr.

Smuk og elegant med rustfrit stål låg, drypfri, 1 ltr. Værdi ca. 299 Kr.

Rustfrit stål med silikonelåg og strop, afgiver ikke smag til indholdet, alle dele tåler maskinopvask

OBS Lys medfølger ikke. Glow lysestage er designet af designeren Maria Berntsen. Stagen er lavet til bloklys og med sit super flotte og elegante design, vil den pynte i ethvert hjem.

Vores ikoniske nøgleringe er fyldt med humor og er designet med brugeren i tankerne. De er nemme af finde i bunden af tasken og nemme at få øje på i en skål fyldt med nøgler. Selvom hver enkelt nøglering er designet efter én designers vision, bliver de hurtigt til en del af din hverdag. Designår: 2013 Materialer: Blankpoleret rustfrit stål, læderrem Mål: L: 142 mm, B: 31 mm

Georg Jensen damask håndklæde 70 x 140

Håndklæde 70 x 140 cm. Værdi ca. 299.- Kr.

Georg Jensen damask håndklæder 50 x 100

Håndklæder, 2 stk. 50 x 100 cm. Værdi ca. 240.- Kr.

Tromborgsæt med 200 ml. sæbe, 50 ml. bodylotion og 15 ml. håndcreme

Forstørrer 3 gange.

En trendy skuldertaske i stonewashed lærred med masser af detaljer. Tre lommer på ydersiden og en på indersiden. Mål: 30 x 18 x 41 cm.

Sportstaske fra Craft der er lavet i et kraftigt og slidstærkt ydermateriale og forstærket inderside i PU materiale. Tasken har skulderrem, rum til sko i siderne, stort rum til tøj, håndklæde, toiletsager osv.

Hvidvin 2 stk. (sendes som pakke)

Druesort: 30% Cinsault, 50% Grenache, 20% Syrah Vinifikation: Lavet efter Saignee metoden. Lagret kort på ståltanke. Smagsnoter: Frugtig, rund og aromatisk med noter af røde bær, kandiseret frugt og roser

2 flasker rødvin

2 stk. (sendes som pakke)

Portvin (sendes som pakke)

Denne klassiske Le Creuset-proptrækker er baseret på den originale selvoptrækkende proptrækker udviklet af opfinderen Herbert Allen i 1979. TM-110 fjerner effektivt proppen fra vinflasken ved blot at dreje på håndtaget. TM-110-proptrækkerens form passer perfekt ned over vinflasken. Proptrækkerens krop er lavet i det fleksible plastmateriale polykarbonat, der fx også anvendes til flyvinduer, hvilket gør proptrækkeren særdeles holdbar. Proptrækkerens skrue har en stærk non-stick-belægning, der får skruen til at glide smidigt gennem alle propper.

Ren marcipan af valsede spanske mandler overtrukket med mørk kraftig chokolade, 130 g.

I stedet for en gave, vælger jeg at støtte Ældre Sagens arbejde.

Ældre Sagen forbeholder sig ret til at sende dig en anden gave, hvis din valgte gave er udgået.

Følgende vil gerne indmeldes i Ældre Sagen - Det koster kun 135 kr. pr. halvår

Fødselsdato*

Skal der tegnes et familiemedlemskab?

For kun 220 kr. per halvår kan begge benytte sig af medlemsfordelene.

Fødselsdato*

Mine medlemsoplysninger

Persondata*