Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Skaf et nyt medlem

Kender du én, som sammen med dig og Ældre Sagen vil arbejde for, at alle har mulighed for at leve et godt liv – hele livet?

Så har du chancen for at glæde en nabo, en kollega eller et familiemedlem med vores mange attraktive fordele som fx rabat på ferie, forsikring, briller og mobiltelefoner.

En gave for os er en gave til dig
For hvert nyt medlem du hjælper os med at få, kan du se frem til en spændende gave efter eget valg. Du kan vælge mellem mange forskellige gaver, Royal Copenhagen hvidriflet service, Håndklæder fra Georg Jensen Damask, Eva Trio stegepande, Håndsæbe og håndcreme fra ECOOKING, et gavekort til Coop eller noget helt fjerde.

Pris
145 kr./halvår - Personligt medlemskab
240 kr./halvår - Familiemedlemskab (2 personer)
NB - Ved tilmelding i dag dækker det frem til d. 31. december 2024.

Bemærk:

Tryk på den gave du ønsker

Rituals shower gel Rice milk & cherry blossom 200 ml. og Recovery hand balm for dry skin 70 ml. (gave-id: 1943)

Rituals Shower foam Cedar wood + vit E complex 200 ml. 24h antiperspirant stick Cedar wood + vit E complex 75 ml. (Gave-id: 1944)

Denne elegante og tidsløse LED lampe YOYO, kan nemt tages med rundt til netop der, hvor du ønsker at være. Moderne LED bordlampe med 3 lystyrker, som gør sig godt i alle indretninger. Opladningstid ca. 4-5 timer, lystid på laveste setting ca 6-7 timer. (Gave:id 1953)

Gaveæsken indeholder 5 forskellige knive og en skræller. Alle disse knive har et flot design med keramisk belægning og håndtag, der er non-slip for ekstra komfort og sikkerhed. Knivene og skrælleren leveres i en æske med magnetisk lukning, hvilket gør det nemt at opbevare og beskytte dem. (Gave-id:1951)

Brug Raunsborg Hand Cream Nordic efter hver håndvask, så dine hænder får fugt og ikke udtørrer. Og brug den med fordel også med jævne mellemrum uden håndvask for at mindske risikoen for tør og sprukken hud på hænderne. Feet & Heels: Brug cremen på rene og tørre fødder. Gerne efter et bad eller inden du går i seng, så cremen kan trænge ind, mens du sover. Ved meget tør hud, kan cremen med fordel anvendes under en bomuldsstrømpe. (Gave-id: 1947)

Coop gavekort på 150 kr. Gavekortet er gyldigt til 01/11-2026 og kan bruges i alle Coop's butikker undtagen Coop 365. (Gave-id: 1952)

DFDS GAVEBEVIS MINICRUISE TIL OSLO Gavebeviset inkluderer: MiniCruise for op til *4 personer på ruten København-Oslo i en standardkahyt med havudsigt. Afrejse kan finde sted søndag, mandag, tirsdag eller onsdag i nedenstående perioder: 2024: 2/4-16/5, 20/5-18/6, 11/8-25/9, 6-9/10, 20/10-11/12 & 15/12-18/12 Opgradering af kahyt samt afrejse på torsdage, fredage eller lørdage er muligt mod tillæg. Med et DFDS MiniCruise sejler man fra København på et 2-nætters ophold med besøg i Oslo. På tredje dagen ankommer man tilbage i København. BEMÆRK VENLIGST Der er et begrænset antal kahytter til rådighed ved booking af rejser med gavebevis. Gavebeviset kan ikke forlænges, ændres, ombyttes til kontanter eller kombineres med tilbud, rabatter eller andre rejser og rejsekategorier. *Ved bestilling af handicapvenlig kahyt gælder gavebeviset for 2 personer. Bookingen pålægges et gebyr på DKK 1,- som fratrækkes ved benyttelse af gavebevisnummeret - dette indtastes under samme side som Personoplysninger ved feltet: Værdibevis-nummer (Gave-id: 1942)

Digital vejrstation med trådløs udendørssensor. Du kan aflæse højeste og laveste temperatur, og indstille en alarm for høje eller lave temperaturer. Kan bruges som vækkeur og har evighedskalender. (Gave-id: 1948)

Celebrate bordflaget fra Andersen Furniture er et smukt og dekorativ bordflag af eg og messing. H: 40 x Ø: 3,5 cm. (Gave-id: 1950)

4 In One Lampe. En lampe med mange funktioner. Kan bruges som bordlampe, lommelygte og kan sættes fast med klemme med magnetknop. Lampen er genopladelig og har 3 styrker, kan også bruges med ledning. (Gave-id:1929)

Eksklusivt håndklæde i en varm brun farve og 100 % egyptisk bomuldsfrotté af højeste kvalitet, der sikrer velvære for krop og sjæl. Håndklædet udmærker sig ved en enestående tørreevne, der er essentiel for følelsen af wellness og selvforkælelse i hverdagen, og prydes af et indvævet logo som kvalitetsstempel. Inden frottéen tages i brug første gang, anbefaler vi, at du lægger det i blød i koldt vand i ca. 1 time og vasker det ved 60°C. Det vil få løkkerne til at låse sig og minimere risikoen for trådudtræk. Størrelse 70x140 cm.(Gave-id:1920)

Her får du 12 billetter, der giver adgang til at gå i biografen til halv pris. Billetterne bliver aldrig for gamle og du kan bruge præcis det antal du ønsker til hver film. Det er fleksibelt. Intet går til spilde. Filmporten præsenterer hvert år de 12 stærkeste, mest tankevækkende, prisbelønnede og udfordrende film på biografmarkedet. Der er tale om blivende oplevelser. Tilbuddet gælder til Filmportens Film i de biografer der er med i Filmporten. Se aktuelle film på filmporten.dk (Gave-id:1916)

32 stykker lækker økologisk chokolade, 8 forskellige smage i flot gaveæske. 280 g. (Gave-id: 1941)

Æske 16 x 31 x 9 cm med 1000 gr blandet: Engelsk karamel med smag af lakrids, engelsk karamel med kerne af mælkechokolade Klassisk engelsk flødekaramel. Toms Guld karamel, Toms Mini Guld barre, Toms Mørk Skildpadde m. cremefyld, Mini Yankiebar, Lakrids Hollybar, Bounty, Mars, Snickers og Twix. De originale dumle karameller. Fazer mint. (Gave-id:1912)

En håndsæbe, som renser uden at udtørre dine hænder. Den indeholder nemlig plejende ingredienser og har en frisk duft af orange, lavendel og rose. Vegansk og dermatologisk testet. indhold 500 ml. Beskyttende, fugtgivende og plejende Håndcreme med mandelolie og abrikoskerneolie. Duft af jasmin, grape og appelsinblomst. Vegansk og dermatologisk testet. Indhold 75 ml. (Gave-id:1926)

Stikdåse med orienteringslys og 2 USB udgange. (Gave-id:1922)

Leveres i opbevaringsboks med gennemsigtigt låg, der giver hurtig adgang og overblik. Sættet indeholder Træbor, metalbor og murbor til almindelig boremaskine. Bradpoint bits, HSS-tin bits, Murværk bits, Skruetrækker bits, en magnetisk bitholder (25 mm) samt forsænker. (Gave-id:1893)

Den Hvid Riflet skål er meget alsidig i størrelsen, og kan således bruges både til fredagsslikken, en lille salat, eller du kan stille den fremme på bordet og fyld den med nødder. (Gave-id:1845)

Hvidt og elegant. 2 stk 33 cl. (Gave-id:1807)

Tallerkenen i Hvid Riflet er en unægtelig klassiker, der kan danne rammen om alt fra særlige anledninger til uformelle måltider. (Gave-id:1867)

Smuk og elegant med rustfrit stål låg, drypfri, 1 ltr. (Gave-id:1824)

EVAtrio stegepande, 20 cm til den lille husholdning eller måltid. Slip-Let® belægning og tåler maskinopvask, men pander med slip-let belægning. Bør vaskes op i hånden. (Gave-id: 1945)

6 stk. Laguiole steakgafler med skæfter i wengé FCS træ, leveret i sort træ gaveæske. Gaflerne er fremstillet i 420 rustfrit stål. Tåler ikke opvaskemaskine. (Gave-id:1936)

6 stk. Laguiole steakknive med skæfter i wengé FCS træ, leveret i sort træ gaveæske. Knivene er fremstillet i 420 rustfrit stål. Tåler ikke opvaskemaskine. (Gave-id:1935)

I stedet for en gave, vælger jeg at støtte Ældre Sagens arbejde.

Ældre Sagen forbeholder sig ret til at sende dig en anden gave, hvis din valgte gave er udgået.

Følgende vil gerne indmeldes i Ældre Sagen

Fødselsdato*

Skal der tegnes et familiemedlemskab?

For kun 240 kr. per halvår kan begge benytte sig af medlemsfordelene.

Fødselsdato*

Mine medlemsoplysninger

Privatlivspolitik*