Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Støt os

Alle har ret til et godt liv – støt vores arbejde

Giv et bidrag

Støt Ældre Sagens arbejde med et pengebidrag.

Ældre Sagen er en privat forening, der lever af medlemskontingenter og den støtte, som vi modtager gennem bidrag fra private og lotteriindtægter.

Du kan støtte Ældre Sagens arbejde ved at give et bidrag på en af følgende måder:

En overførelse i netbank

I netbank kan du indbetale det beløb, du ønsker at støtte med, til:

Reg.nr.: 4183
Konto: 4505050

Husk at notere dit navn og adresse, hvis du vil fortælle, hvem du er. 

Indbetalingskort

Du kan også bestille et indbetalingskort. Du skal enten indtaste dit navn og din adresse eller dit medlemsnummer, hvis du er medlem. Så sender vi dig et indbetalingskort. 

Bestil indbetalingskort

Når du støtter Ældre Sagen eller andre velgørende foreninger, kan du trække op til 18.300 kroner fra i skat i 2024. Vær opmærksom på, at kontingentbetalinger og deltagelse i Ældre Sagens Lotteri ikke er fradragsberettiget.

Læs mere om skattefradrag 

Det går pengene til

De penge, vi får igennem arv, bruger vi til at bidrage til et samfund, det er godt at blive ældre i. Nogle aktiviteter er til gavn for samfundet generelt både medlemmer og ikke-medlemmer. Andre aktiviteter er målrettet vores medlemmer.

Ældre Sagens udgifter er fordelt på tre nogenlunde lige store hovedområder:

  • Lokale aktiviteter. Det vil sige de arrangementer o.l., som Ældre Sagens frivillige laver rundt om i hele landet. Der er alt fra foredrag, til fællesspisning, motion, sang, støtte af pårørende og meget mere.
  • Landsdækkende aktiviteter som rådgivning, analyser, dialog med folketinget, pressearbejde med mere, hvorigennem vi forbedrer vilkårene for ældre i Danmark.
  • Kommunikation til vores medlemmer. Det er fx vores blade, som udkommer seks gange om året. Og det er hjemmesiden og håndbogen "Værd at vide", hvor du kan få svar på juridiske spørgsmål, regler og betingelser.

Se hvordan du ellers kan støtte Ældre Sagens arbejde

Sidst opdateret 08.04.2024