Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Motion

Kinesisk qigong forår 2023.

Qigong også kaldet kinesisk yoga, er helseøvelser og bevægelser, som alle kan lære og have stort udbytte af både nybegyndere og øvede. Øvelserne styrker vejrtrækning, balance, fysik og velvære.

Lokalafdeling

Midtdjurs

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Pris 300 kr. betales til reg.nr. 7300 kontonr. 1003950 eller MobilePay 44329 husk navn og qigong

Pris ikke medlemmer

Pris 300 kr. betales til reg.nr. 7300 kontonr. 1003950 eller MobilePay 44329 husk navn og qigong

Hvornår

Alle uger
Onsdag kl. 10:00 - 11:00

Tilmelding

Flere oplysninger hos Marna Obsen 28 15 00 82

Mødested

Krolfbanen ved IFM's klubhus i Ryomgård.

Beskrivelse

   

Instruktør: Qigong instruktør Børge Fogsgaard  

Qigong er blevet dyrket gennem flere tusind år af kineserne for at styrke folkesundheden med gode resultater på alle fronter.

Den særlige styrke ved Qiong er at bevægelserne på én gang virker afslappende og opbygger styrke indefra. Gennem særligt tilrettelagte fysiske øvelser og vejrtrækning forbedres vores kropsholdning, balance og koncentration. Samtidig stimuleres kroppens indre systemer, blodcirkulation og iltning via nervesystemet. Ved at lære at slappe af under øvelserne skabes der energi og energicirkulation. Kroppen bliver stærkere og sundere, mere smidig og elastisk, med en klar positiv virkning på den mentale balance og overskuddet i dagligdagen.

Der bliver på kurset arbejdet med særlig opvarmning, Tai Chi 18 Qigong (Shibashi) samt enkle grundøvelser, der udvikler bevægelsesteknik, kropskontrol og fysisk-mental balance.

Der kræves ingen særlige forudsætninger og både begyndere og øvede kan deltage med udbytte. Har du svært ved at holde til at stå op i 1 time kan du medbringe en stol. Vi træner udenfor så tag tøj på efter vejret, og som man kan bevæge sig i.

 

Alle kan være med. Træningen er både for begyndere og øvede!