Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

It

IT-hjælp i hjemmet

Du kan få hjælp i dit hjem, hvis du har problemer med din PC. En it-hjælper kommer på besøg og hjælper med dit it-problem. Her får du gode råd til, hvordan du bruger din pc. Eks. MitId, betaling via Booking systemet.

Tilmelding

Arild Espersen, 20 55 05 65, it-hjaelp@aesnordals.dk

Lokalafdeling

Nordals

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

hverdage
kl. 09.00 - 15.00
Besøg, efter forudgående aftale

Mødested

I eget hjem

Beskrivelse

ÆLDRE SAGENS LOKALE AFDELINGER TILBYDER SUPPORT OG KURSER FOR DIG, DER GERNE VIL BLIVE BEDRE TIL AT BENYTTE MULIGHEDERNE I INTERNET OG TEKNOLOGI.
Der er hjælp at hente, hvis du har spørgsmål om din computer eller tablet. It-kyndige frivillige rundt om i landet sidder klar til at hjælpe og give dig gode råd om it.

Vær opmærksom på, at tilbuddene i de forskellige lokalafdelinger varierer. Her er en række muligheder for dig:


It-kurser
Mange lokalafdelinger tilbyder forskellige it-kurser. Der er kurser i at bruge en PC for nybegyndere, og der er kurser for mere erfarne brugere. It-underviseren afholder kurset med hjælp fra en eller flere medhjælpere, som er til rådighed ved spørgsmål fra kursisterne.

It-hjælp
Du kan få hjælp i dit hjem, hvis du har problemer med din PC. En it-hjælper kommer på besøg og hjælper med dit it-problem. Her får du gode råd til, hvordan du bruger din pc.

It-café
I en it-café tilbyder frivillige hjælp til at få løst it-problemer eller benytte it inden for et fast tidsrum. I it-caféen er det personlig betjening og din problemstilling, der er i centrum. I de fleste it-caféer er det ikke nødvendigt med tilmelding - du dukker bare op og bliver hjulpet efter tur.  

Sådan får du hjælp til itKontakt din lokale afdeling af Ældre Sagen og hør mere om dine muligheder for at få hjælp. Det er gratis at få hjælp til it og du behøver ikke at være medlem af Ældre Sagen.

Kontakt din lokalafdeling og få hjælp til it