Bliv medlem
Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Rejser og ture

Sommertur til Stockholm og Ålandsøerne

Turen finder sted fra den 11. juni til den 15. juni.

Lokalafdeling

Ørbæk

Hvem

For alle

Pris medlemmer

4999 kr., +tillæg for enlig 1000

Pris ikke medlemmer

4999 kr., +tillæg for enlig 1000

Hvornår

Startdato: 11.06.2023 kl. 08.00
Slutdato: 15.06.2023 kl. 21.00

Tilmelding

Sonja Lykkegaard Hansen, 23 83 00 10 senest 11.4..

Mødested

Ørbæk Midtpunkt, Langemosevej, Ørbæk

Beskrivelse

 

Årets sommertur går i år til Stockholm og Ålandsøerne. Klikker du her får du det endelige program, som vores rejsearrangesør Panter Rejser har udarbejdet.  

Stockholm

Sveriges hovedstad ligger smukt, hvor Østersøen møder søen Mälaren. Den elegante storby består af 14 øer, forbundet af mere end 50 broer, og det skaber luft og lys og forskellige stemninger, alt efter hvilken bydel, du besøger.

Du kan stige til vejrs og se byen fra oven i glasgondolen Sky View, kigge på middelalderhuse i Gamla Stan, synge duet med ABBA, shoppe i det hippe kvarter Söder, se inspirerende fotoudstillinger og tage på sejlture i skærgården.

Ålandsøerne.

Oplev et fascinerende bysamfund på en rejse til Ålandsøerne, der ligger idyllisk omgivet af naturskønne, traditionelle landskaber. 

Når du rejser til Ålandsøerne, er der masser at se og foretage for dig, der er interesseret i historie, kultur og natur.

Ålandsøerne er et selvstyrende område under Finland. Hovedstaden, Mariehamn, har alt, hvad du kan ønske dig af en spændende byferie. Byens museer fortæller historien om øboernes dagligdag i forgangne tider, hvor de var afhængige af havet for deres udkomme.