Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Halifax - Hvis du elsker en god burger

På Halifax elsker de burgere – og de har nogen for enhver smag. Hvad enten du er til den klassiske, den krydrede, den snaskede, den veganske eller noget helt femte.

Samarbejdspartner

Halifax Burgers

Hvilke dage gælder tilbuddet

Mandag - Onsdag

Rabat

Få 25% rabat på maden. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.

Afvigelse

Tilbuddet gælder ikke, hvis ovenstående dage falder på en helligdag.

Bemærk

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler eller særarrangementer fx pakketilbud, hvor både mad og drikkevarer indgår. Gælder heller ikke på gavekort.

Betingelserne

Se betingelserne for Spis ude nederst på siden.

Find vej

Flere steder

Vis adresser

Burgerne

Halifax har specialiseret sig i burgere og her er der noget for enhver smag. Du kan frit vælge om din burger skal være med oksekød, kylling rødbede eller sød kartoffel. Bollen findes også i flere varianter, sågar også en glutenfri. Hvad enten du er til den klassiske, den krydrede, den snaskede, den veganske eller noget helt femte.

Restauranten

Halifax er for hele familien. Her er der plads til alle i den familievenlige restaurant og et oplagt sted at tage børn og børnebørn med på tur, da de både sørger for underholdning til børnene, børnemenuer og shakes og mange steder er det muligt at finde plads udendørs hele sommeren.

Halifax

Halifax-historien begyndte i 2007, da vennerne Ulrich og Peter åbnede deres første burger­restaurant på Frederiksborggade på Nørrebro. Omdrejningspunktet var lækre burgere, på gode råvarer i forskellige versioner – serveret i rare og uformelle omgivelser. Og det er det sådan set fortsat. Ingen dikkedarer, men masser af ambitioner. Ulrich serverede burgerne, og Peter tilberedte dem. Det er stadig de to makkere og deres familier, der sidder ved roret på Halifax Burgers. Og navnet? Det kommer af, at Peter og Ulrich mødte hinanden som studerende i byen Halifax i Canada. 

Restauranterne

Halifax har 11 restauranter i København og på Sjælland, se nedenfor:

 • Nørrebro
 • København K
 • Frederiksberg
 • Østerbro
 • Valby
 • Vesterbro
 • Amager
 • Lyngby
 • Hillerød
 • Køge
 • Roskilde

Sådan får du tilbuddet

Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet.

Indtast venligst et gyldigt medlemsnummer

Kontaktoplysninger

E-mail: info@halifax.dk

Er du ikke medlem af Ældre Sagen?

Bliv medlem og få gode tilbud

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

 1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
 2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
 3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
 4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
 5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
 6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.