Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Tilbud på plakater til hjemmet

Plakater kan være en fin måde at tilføje dansk design-, kunst- og filmhistorie til dit hjem, uden at det koster dig en herregård. Gennem Ældre Sagen kan du få rabat på klassiske og moderne plakater med og uden indramning.

 

Den danske design-, kunst- og filmhistorie er rig på smukke motiver og skæve fortællinger. Mange af de historiske værker og tegninger bliver i dag genfortolket som plakater i et nutidigt stilrent design. 

I Ældre Sagen har vi gjort os umage med at finde samarbejdspartnere, der kan give dig rabat på moderne, stilrene og klassiske kvalitetsplakater med og uden ramme.  

Danske plakater fra 1900-tallet i moderne tryk  

Ældre Sagens samarbejdspartner, Dansk Plakatkunst, er særligt dygtige til at relancere og genudgive de bedste danske plakater fra 1900-tallet – heriblandt tegninger fra kunstnere som Sven Brasch (1886-1970), Arne Ungemann (1902-1981) og Arne Jacobsen (1902-1971).  

Plakater fra Dansk Plakatkunst er affotograferet, grafisk restaureret og trykt på papir i høj offset kvalitet og vidner om tidens mange begivenheder, produkter og film. 

Se tilbud fra Dansk Plakatkunst   

Køb plakater fra Dansk Plakatkunst med rabat

 

Plakater i pastelfarver, der skaber ro og hygge i dit hjem 

Det københavnske design- og papirstudie ViSSEVASSE har specialiseret sig i at lave plakater i fine pastelfarver. Plakater i sarte pastelfarver kan skabe en rolig og hyggelig stemning i dit hjem.  

Pastelfarvede plakater fungerer godt alene, men kan også kombineres i en større billedvæg i stuen eller på børneværelset.  

Se tilbuddet fra VISSEVASSE

Køb plakater hos Vissevasse med rabat

Plakater med eller uden rammer 

Ældre Sagens samarbejdspartnere sælger plakater både med og uden rammer. Det giver dig muligheden for at vælge den stil, der passer bedst til dit hjem.  
 
Når du vælger en ramme til din plakat, er der flere ting, du bør være særligt opmærksom på:  

Materiale:

Rammer kan købes i flere forskellige materialer, heriblandt træ, metal og plast. Overvej, hvilket materiale der passer bedst til din plakat og det rum, den skal hænge i.  

Størrelse:

Vælg en ramme, der passer bedst til din plakats dimensioner. For store rammer kan få plakaten til at drukne, mens for små rammer kan tvinge dig til at beskære din plakat.  

Farve:

Vælg en farve, der komplementerer plakatens motiv og passer til resten af dit rum. En kontrastfarve til væggen kan fremhæve plakaten og binde rummet bedre sammen.  

Glas:

Glas beskytter din plakat mod støv og skader, men kan også reflektere lys, hvilket gør det sværere at se detaljerne på din plakat. Du kan overveje at købe en ramme med akrylglas, som er lettere og mindre skrøbeligt end traditionelt glas eller investere i en ramme med refleksfrit glas. 
 
Det er desuden vigtigt, at du tager hensyn til væggens type og styrke.  

Er du ikke allerede medlem?

For at gøre brug af Ældre Sagens tilbud, skal du være medlem af Ældre Sagen meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

 
  

Se alle tilbud i kategorien Bolig & Have

Sidst opdateret 21.03.2024