Søg på www.aeldresagen.dk
Logo

Få Ældre Sagen rabat når du spiser ude i Aarhus

I Aarhus er det bedste samlet på ét sted. Med skov, strand, arkitektur og kunst i verdensklasse har Aarhus masser af spændende oplevelser at byde på.

I Aarhus finder du mange caféer og restauranter med som medlem af Ældre Sagen får du 25% rabat på maden på udvalgte spisesteder på udvalgte dage.

Både Café Faust og på Faust Deli ligger centralt placeret på Åboulevarden i hjertet af Aarhus. Caféens dygtige kokke er inspireret af årstiden og de råvarer, der findes på markedet netop nu. 

På Café Faust kan du både nyde en god brunch, spise en lækker frokost måske sætte tænderne i et lækkert stykke sprødt brød med håndpillede rejer, eller en Share Food Tapas med alverdens lækkerier som man kan hygge sig med samt en god flaske rosé. Er du mere til en hurtig sandwich eller en salat, så tag en smut på La Caña, den ligger ved siden af caféen. Se tilbuddet nedenfor og book bord, du får 25% Ældre Sagen rabat på maden.

Bøf og vin på restaurant i Aarhus

Er du til gode bøffer og lækker rødvin så besøg A Hereford Beefstouw, der ligger midt i byen med prominente naboer som Aarhus Teater og Aarhus Domkirke. Her serveres alle de gode udskæringer samt god vin. Er du ikke til rødt kød, så har de også både fjerkræ, fisk og vegetariske retter på kortet. 

Er du ikke allerede medlem

For at gøre brug af spis ude tilbuddene og få rabatten skal du være medlem.

Meld dig ind og få Ældre Sagen rabat

Betingelser du skal være opmærksom på, når du benytter dig af Spis ude

  1. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du kommer og vis dit medlemskort når du skal betale. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende.
  2. Ved personligt medlemskab gælder tilbuddet for kortholder og 3 gæster. Ved familiemedlemskab kan de 2 kortholdere tage 6 gæster med. Kortholdere skal deltage. 
  3. Rabatten gælder ikke ved selskaber over 4 personer ved personligt medlemskab og over 8 personer ved familiemedlemskab, heller ikke selvom flere medlemskort fremvises.
  4. Rabatten gælder ikke på drikkevarer eller Take-Away, medmindre andet er angivet på tilbuddet.
  5. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, rabataftaler, særlige dagstilbud.
  6. Regningen betales samlet og kan af hensyn til spisestedet ikke splittes mellem flere.