Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

    Vores kontor

Fleksibel åbningstid på kontoret.
Tirsdage, mellem 9. januar og 18. juni 2024 begge dage inkl., har vi åbent mellem kl. 10 og 12 .

Har du brug for at komme forbi kontoret uden for åbningstid, så ring og aftal tid med Jens Erik Larsen, tlf. 2119 1442.

Kontorets adresse er:  Stationsparken 18,  2600 Glostrup  Tlf. 4344 0433 

Mail: aesglostrup@gmail.com

BEMÆRK: Mail læses også udenfor kontorets åbningstid.

Klik her for at se adressen på et kort

Vi arbejder for, at alle voksne – uanset alder – skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og mulighed for at deltage aktivt i samfundet.

I Glostrup lokalafdeling er vi 3.400 medlemmer og 100 frivillige ved sidste optælling. Vi arrangerer ture foredrag og sociale sammenkomster. Vi har også et tryghedsopkald med 3 telefonkæder, og et antal besøgsvenner samt handymand og IT. hjælp. 

 
Tilmelding til ture og arrangementer 
Du kan tilmelde dig alle sæsonens ture og arrangementer fra sæsonens start. Du  kan tilmelde dig på to måder: 
• På hjemmesiden (hvis du har adgang til en pc).  
• Personligt fremmøde på kontoret.
Bemærk venligst:  
Du kan fortryde og få dine penge igen indtil dagen for sidste tilmelding ved at oplyse dit kontonummer til personalet på kontoret. Herefter  kan du ikke, medmindre arrangementet af en eller anden grund skulle blive aflyst. 

Hjemmesiden 
Gå ind på hjemmesiden www.ældresagen.dk/glostrup. Vælg ture og arrangementer.  Find den tur/arrangement, du vil tilmelde dig. Udfyld felterne, betal med kreditkort  (dankort) eller MobilePay. Herefter dannes automatisk en kvittering, som du kan  udskrive. Det er vigtigt, at både telefonnummer og e-mail adresse (hvis du har en)  er udfyldt, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis der skulle ske ændringer eller  aflysning. 
Vær evt. lidt tålmodig i starten af december ift., hvornår hjemmesiden er  åben for tilmelding. 
Fremmøde på kontoret 
Du kan tilmelde dig på kontoret i åbningstiden. Medbring dit medlemskort. Betal  med dankort eller MobilePay. Hvis du vil tilmelde en ven/veninde, skal du medbringe hans/hendes telefonnummer, e-mail adresse og fødselsdato. Du kan også betale  med kontanter, dog helst med lige penge. Du får med det samme en kvittering. 
Mener du at have penge til gode? 
Hvis du mener at have penge til gode pga. aflyste ture mv. ifbm. Corona aflysninger, eller kender én der har, beder vi dig kontakte kasserer  Povl Lupin på tlf. 50595635 eller e-mail ks.glostrup.161@aeldresagen.dk 

Tilmeld dig nyhedsbreve pr e-mail 
Vil du modtage vores lokale Glostrup nyhedsbreve pr. e-mail, skal du på vores  hjemmeside klikke på linket ”Tilmeld dig det lokale Nyhedsbrev”. Herefter vil du  modtage nyhedsbrevet, når der er nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde  dig igen, men bestyrelsen   har en klar opfordring til, at du melder dig til at modtage nyhedsbrevet. Vi så fx ifbm. COVID-19 værdien af hurtige opdateringer til medlemmerne. Og fremover vil der med stor sandsynlighed komme arrangementer,  som ikke når at blive annonceret i bladet. Husk at opdatere evt. ændring af din mail adresse. 

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Du kan ændre adresse, mail-adresse og tlf. nummer her.
(Ændring af tlf. nummer, ring eller mail til ældresagen)

 

Sidst opdateret 14.05.2024