Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Sundhedspolitisk netværk (ÆSN)

Vil du være en del af ældre- og sundhedspolitisk netværk i Glostrup (ÆSN)

Ældreplejen er under pres både nu og i fremtiden pga. flere ældre og besparelser i kommunerne. Det er svært at skaffe kvalificeret arbejdskraft samtidig med, at kommunen skal overtage flere sundhedsopgaver fra sygehusene uden at have de nødvendige ressourcer.

Andre befolkningsgrupper er gode til at få deres ønsker og behov igennem hos politikere og administratorer. Vi ældre har behov for at blive bedre hørt og mere inddraget lokalt.

Derfor vil Ældre Sagen Glostrup gerne danne et netværk og forum, hvor vi kan drøfte og tage vare på omsorgs- og sundhedstilbuddene i vores kommune samtidig med, at vi kan give relevant information videre til Ældre Sagens hovedkvarter.

Vi vil invitere politikere, administratorer og eksperter til møder. Vi vil holde øje med kommunens indsatser og kvalitet, samt indsamle fortællinger fra borgere der har behov for kommunens hjælp.

Vi vil diskutere nye ideer og se på, om andre kommuner gør noget vi kunne adoptere i Glostrup.

Som deltager i ÆSN kan du en være en borger i Glostrup, der interesserer sig for emnet. En nuværende eller tidligere kommunal- eller ældre/sundhedsmedarbejder, nuværende eller tidligere ansat i sundhedsvæsnet eller pårørende med noget på hjertet.

Så hvis du kunne tænke dig at blive en del af ÆSN, så kontakt os på en af nedenstående måder, så vi kan informere dig om det første opstartsmøde.

Tilmelding til information om første møde:

Ring på 4344 0433 eller mød op i kontorets åbningstid tirsdage kl. 10-12 og onsdage kl. 16-18 eller mail aesglostrup@gmail.com

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte bestyrelsesmedlem i Ældre Sagen Glostrup, Steen Ledsager på 2011 2711.

Sidst opdateret 31.10.2023