Aktuelt

Velkommen til første udgave af Glostrup lokalafdelings digitale nyhedsbrev. Bestyrelsen i ÆldreSagen i Glostrup har besluttet at udsende nyhedsbreve til de medlemmer, som har anmodet og givet tilladelse til det. Vi i bestyrelsen vil gerne være meget tættere på vores medlemmer og er glade for dette tiltag som vi håber på bliver godt modtaget. Bestyrelsen har endnu en mulighed for at informere om de kommende begivenheder samt give dig løbende informationer om hvad der er af nye tiltag i Glostrup Afdelingen. Vi kan hurtigt udsende informationer om, hvad der sker i i lokalområdet og dermed ikke behøve at vente til medlemsbladet udkommer hvert halve år. For at modtage disse nyhedsbreve skal hovedkontoret i ÆldreSagen have din maladresse og dermed gives tilladelse til at sende nyhedsbreve. Videresend gerne denne besked til venner og bekendte så nyheden spredes. HUSK: Det er altid muligt at fravælge nyhedsbrevet igen, hvis det ikke længere ønskes.

 

                  Nyhedsbrev og meget andet fra Glostrup.   

 

 

 

                                                                                            Grill og hyggeligt samvær.  

Kom og vær med til at skabe nye fællesskaber. Vi har fået bevilling til en grill-vogn og skal nu etablere et team på 5-10 grill-venner. Når du har tid, lyst eller lejlighed, tager vi på skift ud og griller til forskellige arrangementer til glæde for ældre, der savner selskab eller en god snak over et frisklavet måltid.

Grill og hygge hører ikke kun sommeren til. Ældre Sagens grillvogne er skabt til

at være mobile samlingssteder, der kan fyre op under fællesskabet i lokalmiljøet både sommer og vinter. En pølse og en snak luner både til høstmarkedet, på plejehjemmet, ved julehyggen på lokalcenteret og ved årets nytårstaffel.

                 

                                                                                                                     Foto: Ældre Sagen 

 

 

                                                                                                              Demens cafe

 

                                                                                                                Foto: Ældre Sagen

Er du eller nogen i din omgangskreds pårørende til en person med demens?

Der er i dag registreret ca. 87.000 personer i Danmark med demens. Dermed har vi også en meget stor gruppe af pårørende, antageligt over 400.000 i Danmark.

Til at behandle og pleje demensramte borgere har vi meget dygtigt fagpersonale, men pårørende til demensramte er ofte meget frustrererede, specielt i de tidlige faser, over hvordan, de skal forholde sig over for den demensramte.

Ældre Sagen i Glostrup arbejder derfor på at oprette en Demens Café, som er målrettet de pårørende, som dermed både vil få et pusterum og en mulighed for udveksling af gensidige erfaringer. Senere udvides demenscafeen til også at omhandle de demensramte, hvor vi påtænker at lave underholdning i form af foredrag, musik, sang, motion og lignende aktivititeter.

Vi påtænker at holde caféen åben en gang om måneden á ca. 2 timers varighed. Der vil være mulighed for indlæg af professionelle på området.Vi henvender os hermed både til pårørende til plejehjemsbeboere og pårørende til hjemmeboende demensramte.Yderligere orientering om opstarten i 2019 vil blive slået op på Glostrup kommunes tre Plejecentre samt på Ældre Sagens lokale website.

 

 

Nyhedsbrev nr. 9

ÆldreSagen i Glostrup ønsker hermed alle et rigtig godt nytår.

Programmet for forår 2019 er udsendt og indeholder en masse spændende aktiviteter. Du kan fra 8. januar tilmelde dig et eller flere arrangementer fra denne dato og i år er det også muligt at tilmelde sig på hjemmesiden, hvor programmet allerede er lagt ud. Men også først fra 8. januar. Du er stadig velkommen til at tilmelde dig på kontoret både personligt, pr. telefon eller på mail. Har du endnu ikke modtaget medlemsbladet af en eller anden årsag, kan du hente det på kontoret fra på tirsdag kl. 10.00.

Vi har fået et antal gratis cdér med Bo Schiøler Han er på forsiden af ÆldreSagens blad som udkommer 8. februar. Bo synger sange fra den 3. alder med Ole Kibsgaard som producer. Kom ned på kontoret og hent en CD. Vi har altid kaffe på kanden. Der er "først til mølle".

Vi har også være så heldig at få et antal billetter til Østre Gasværk SHAKESPEARE IN LOVE til den 11. april kl. 20. Prisen er 345 kr. mod 495 krShakespeare in love.

Thure Lindhardt og Mille Lehfeldt er i hovedrollerne og på rollelisten er også Steen Stig Lommer og Flemming Enevold. Stykket er baseret på filmen, der tog ikke færre end 7 Oscars og er en blanding af kærlighed, humor og teater.
Der er vedheftet et link hvor du kan læse mere om stykket.
Du skal ikke bestille billetter på dette link, da tilbuddet kun gælder til torsdag den 11. april og priserne er billigere end dem du kan købe på hjemmesiden.


Shakespeare in love
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg hjemmesiden for din lokalafdeling

 

 

 

  • Fremtidsfuldmagt

    Fremtidsfuldmagt, hvornår - hvordan?

    Læs mere
  • Vi har fået MobilePay på kontoret.

    Se installations og brugervejledning her.

    Læs mere