Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Om Covid-19 og start af næste sæson

COVID-19 og start af næste sæson.

Hvis tiderne var som de plejer, ville vi på nuværende tidspunkt (d. 18-05-20) have overblik over opstart af næste sæson. Vi ville være ved at lægge sidste hånd på manuskriptet til den udgave af DET SKER, der kommer til august. Men ikke ret meget er, som det plejer at være; jo en ting er uændret. Vi skal inden udgangen af maj måned have gjort manuskriptet til DET SKER August 2020 færdigt. Det er en svær opgave, når vi ikke kender graden af og vilkårene for åbningen af vores indendørs efterårs- og vinteraktiviteter.

For to måneder siden, lige da Corona havde lukket Danmark skulle vi gøre manuskriptet til DET SKER juni 2020 færdigt. Det blad som kommer med bladpakken til alle medlemmer i starten af næste måned.

AMAGER2300 har en mangeårig tradition for at medlemmer, der ønsker at fortsætte på en aktivitet til næste sæson, får mulighed for at forhåndsreservere og forhåndsbetale en plads på næste sæsons hold.
Selv om Danmark den 11. marts lukkede ned, var vi sindet og vi forventede at denne tradition kunne opretholdes. Bladet DET SKER juni 2020 indeholder derfor tre små artikler der fortæller hvordan vi planlagde forhåndsreservationerne, forhåndsbetalingerne og tilbagebetalingen til de medlemmer, der ikke ønsker at fortsætte, og som har fået tilsagn om at få penge tilbage, fordi sæsonen stoppede brat, før tid, den 11. marts. De tre små artikler lyder således:

  1. Forhåndsreservation og betaling for sæson 2020/2021
    Deltagere, der har gået til bridge, gymnastik, linedance og styrketræning, kan forhåndsreservere og betale for plads på samme hold til den kommende sæson.
    Deltagere med kendt mobiltelefonnummer/e-mailadresse modtager personlig information om proceduren.
    Deltagere, som ikke har modtaget sms eller e-mail, skal henvende sig til kontoret i åbningstiden. Frist for forhåndstilmelding er 24. august.

  2. Forhåndstilmelding til gratis aktiviteter i Holmbladsgade
    Fra og med sæson 2020/2021 skal man tilmelde sig til alle faste aktiviteter i Holmbladsgade: poker, klubber, litteraturkredse m.v.
    Alle, der ønsker at fortsætte på en aktivitet, skal forhåndstilmelde sig aktiviteten online eller på kontoret i perioden 3.-24. august. Efter 24. august åbnes for tilmelding på eventuelle restpladser.
    Deltager med kendt mobilnummer/e-mailadresse modtager særskilt info.

  3. Tilbagebetaling/modregning af deltagergebyr for sæson 2019/2020
    Da alle aktiviteter lukkede fra 11. marts og frem til 1. juni, blev sæsonen ikke så lang som planlagt.
    Alle, der har betalt fuldt gebyr, vil derfor få tilbagebetalt 60 kr. pr. deltager pr. hold. 
    Tilbagebetalingen sker som modregning i deltagergebyret til dem, der forhåndstilmelder sig til samme hold i ny sæson.
    60 kr. indsættes på bankkonto efter 24. august til dig, der ikke fortsætter.

 

NYT FORBEHOLD
Som COVID-19 har udviklet sig er det desværre nødvendigt at tage forbehold for procedurerne der står i disse tre artikler.

  • Forbehold for at alle aktiviteter kan fortsætte i fuldt omfang til efteråret.
  • Forbehold for at aktiviteter kan fortsætte samme sted som hidtil.
  • Forbehold for at tilsagn om forhåndsreservation kan opretholdes.

Hvis holdstørrelserne til gymnastik og linedance skal reduceres, fordi holdet og deltagerne skal overholde krav til afstand, vil sædvanlig forhåndsreservation ikke kunne tilbydes. Det gælder også for vores kortspillende medlemmer, der spiller Bridge i Prismen og Poker i Holmbladsgade. Det kommer til at gælde for alle. Hvis nogle lokaler viser sig at være helt uegnede til en aktivitet vil aktiviteten skulle stoppe indtil der er fundet en ny løsning.

Ovenstående gælder ikke kun for os. Det gælder, med de forskelle der er imellem os, for alle Ældre Sagens lokalafdelinger. Vi følger alle situationen meget tæt og derfor gør alle fem københavnske lokalafdelinger i DET SKER august 2020 opmærksom på, at afdelingerne kan være udfordret med hensyn til afholdelse af de annoncerede aktiviteter og arrangementer. Lokalafdelingerne har som altid masser at byde på; men man opfordrer medlemmerne til at holde godt øje med lokalafdelingernes hjemmesider hvor tilbuddene løbende opdateres i forhold til situationen i denne ekstraordinære tid. Sker der ændringer, vil disse også blive meddelt i afdelingens lokale digitale nyhedsbrev. Har du endnu ikke tilmeldt dig din lokalafdelings nyhedsbrev er dette en god anledning til at gøre det.

(Opdateret 18-05-2020)

Sidst opdateret 02.10.2021