Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Ny kasserer

Jytte Yunai har den 1. november overtaget kassererrollen fra Leander Damsø

Vores kasserer gennem mange år, Leander Damsø, fortalte for flere måneder siden, at han ikke vil søge genvalg til bestyrelsen på det kommende årsmøde, og at det var hans ønske, at det ville lykkes at finde et medlem, der var villig til at overtage posten som kasserer, så denne vigtige post ville være besat inden årsmødet.

Bestyrelsen opslog derfor i foråret en annonce, hvor vi søgte et medlem med evner og lyst til at påtage sig dette vigtige frivilligarbejde.

Jytte Yunai søgte og fik stillingen.

Jytte og Leander har siden sommerferien arbejdet sammen om overdragelsen af den nødvendige viden om opgaven. Dette er sket i tæt samarbejde med Ældre Sagens centrale økonomifunktion. Pr. 1. november har Jytte overtaget opgaven officielt, og Jytte er nu vores kasserer.

Nogen undrer sig måske over, at foreningens kasserer ikke er medlem af bestyrelsen. Ifølge Ældre Sagens vedtægter stk. 10.2 kan kasserer, sekretær, evt. yderligere medlemmer til koordinationsudvalget og lokalkonktaktpersoner udpeges blandt Ældre Sagens øvrige medlemmer i lokalområdet. De deltager da uden stemmeret i lokalbestyrelsens møder.

Bestyrelsen indstiller at Jytte Yunai vælges til bestyrelsen på årsmødet den 8. marts 2019.

Den første nyskabelse Jytte arbejder med er oprettelse af MobilePay, der vil gøre det muligt at betale for deltagelse i arrangementer og aktiviteter. Selve den tekniske løsning er etableret.  MobilePay ventes klar til brug i løbet af januar måned - den vil i første omgang blive taget i brug ved betaling på vores kontor, som et alternativ til kontant betaling.

 


Sidst opdateret 14.05.2020

  • Vibeke Salmon

    • Booking administrator
    • Kasserer i lokalbestyrelsen

    Mobil
    28892013