Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Juleudflugt til Bromølle Kro og Birkegårdens Haver

Juleudflugt til Bromølle Kro og Birkegårdens Haver

Salget af billetter til vores juleudflugt den 29. november til Bromølle Kro og Birkegårdens haver gik over al forventning. Billetsalget begyndte tirsdag, den 5. november kl. 10. Salget begyndte samtidigt på kontoret og online. Efter en halv time var alle 60 pladser solgt, hvorefter man kunne skrive sig op på venteliste. Det har 27 medlemmer gjort.

Da interessen for udflugten viste sig at være så stor, tog arrangementsudvalget v/Bodil Rasmussen samme tirsdag formiddag kontakt til både busselskab, Bromølle Kro og til Birkegårdens Haver for at høre om muligheden for at komme med et større selskab. Busselskabet fortalte at man kunne komme med en større bus - en dobbeltdækker - med plads til 78 passagerer. Bromølle Kro havde ingen problemer med at tage imod 78 gæster til Flæskesteg og Risalamande. I går fredag meldte Birkegården tilbage og bød 78 gæster velkommen til kaffe og æbleskiver. 

Udvalget har derfor i dag sendt sms og mails til de første 18 på ventelisten med tilbud om plads. Udvalget har bedt om hurtig reaktion/betaling. Manglende reaktion vil betyde, at udvalget vil kontakte den næste på ventelisten.

Overraskende mange medlemmer (37 ud af 60) valgte at tilmelde sig udflugten online tirsdag formiddag. Det er glædeligt at medlemmerne har taget imod muligheden for online tilmelding og betaling.

Skrevet 9.11.2019

Sidst opdateret 02.10.2021