Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Bestyrelsesseminar Comwell Roskilde

Bestyrelsen har 26. og 27. september været på udviklingsseminar på hotel og konferencecenter Comwell i Roskilde.

Seminaret havde to temaer: 1: Grundfortællingen om Amager2300 og 2: Er vi klar til at påtage os rollen som en Demensvenlig Lokalafdeling?

En grundfortælling er, kort fortalt, fortællingen om hvorfor en organisation, en virksomhed, gør en forskel for omverdenen. Seminaret kiggede derfor tilbage på historien, forsøgte at få et overblik over nutiden, og så dernæst ind i fremtiden, så godt vi nu kunne. Seminaret skrev ikke vores grundfortælling; men en skrivegruppe har påtaget sig at skrive et første udkast.

Med strategiplan 2017-2021 besluttede Ældre Sagens landsledelse i november 2016 at gøre 'demens' til et strategisk indsats- og arbejdsområde.  Demens blev gjort til et af Ældre Sagens Kennedy-projekter (et Kennedy-projekt er et projekt der gennemføres fordi det er vanskeligt - ikke fordi det er let). 90 af de 215 lokalafdelinger har nu fået kvalitetsmærket "Demensvenlig Lokalafdeling". I vores nærområde gælder det City og Tårnby. På seminaret blev bestyrelsen klædt fagligt på af fagmedarbejdere fra både Ældre Sagens Frivilligafdeling og fra København Kommunes Demenscenter Amager og fra Lokalområdekontoret Amager. Bestyrelsen beslutter inden udgangen af året om Amager2300 bliver næste demensvenlige lokalafdeling.

Sidst opdateret 02.10.2021