Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

031017 Nyt Turudvalg i Amager2300

Hvad vil du gerne opleve?

Tre aktive medlemmer af Ældre Sagen Amager2300 er gået sammen i et lille udvalg som vil arrangere ture og udflugter for medlemmerne.

De tre er Elsebeth Wehage, Erik Jensen og Nina Manley.

Udvalget er klar med sin første udflugt. Den går til Danmarks største julemarked på det eventyrlige Gavnø Slot. Læs om denne tur i ”DET SKER oktober” og på vores hjemmeside. Udvalget bobler af idéer men vil også meget gerne høre fra medlemmerne.

-Vi er næsten klar med vores næste udflugt, som bliver en rundvisning på Christiansborg Slot i begyndelsen af februar næste år, fortæller Elsebeth
- Og vi kigger ud over Amager og København. Vi kigger mod øst mod Skåne og mod Vest ud på Sjælland og over mod Sydfyn og Tåsinge.
Der er heldigvis masser af muligheder for endagsudflugter, siger Elsebeth, og tilføjer: Men selv om vi er tre i turudvalget og har vore egne ønsker, er det ikke sikkert vi rammer medlemmernes ønsker. Vi vil derfor meget gerne høre fra dig, kære læser. Hvad vil du gerne opleve? Hvor vil du gerne hen? På en endagsudflugt? Måske en tur over flere dage med overnatning? 

DET SKER udkommer seks gange om året. Det er turudvalgets ambition at præsentere en ny udflugt, en ny tur i hvert nummer, siger Elsebeth.

Send dine forslag til turudvalget til Elsebeth på mail: wehageelsebeth@gmail.com eller SMS 27 52 89 18.

Opdatering 2018

Erik Jensen er udtrådt og Bodil Rasmussen er indtrådt i turudvalget.

Sidst opdateret 01.10.2019