Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Udsendt 3. januar 2024 til 3.130 abonnenter

Amager2300 Nyt fra din lokalafdeling Kære Palle Skov Godt Nytår ! Årets første nyhedsbrev indeholder information om: 1) Udflugt den 23. januar til Odense2) Debatmøde med københavnske borgmestre den 8.

 

Aeldresagen

 

Amager2300

 

Nyt fra din lokalafdeling

 

 

Kære Medlem

 

 

 

Godt Nytår !

Årets første nyhedsbrev indeholder information om:

1) Udflugt den 23. januar til Odense
2) Debatmøde med københavnske borgmestre den 8. februar.
3) Musik og frokost på Dragør Badehotel den 9. februar.


Redaktør af Nyhedsbrevet:
Palle Skov, formand
800pas@aeldresagen-post.dk
30 62 75 27

Venlig hilsen
Ældre Sagen Amager2300

---------------------------------------------------------------------

Tilmeldingen til årets første udflugt, den 23. januar til H.C. Andersens hus og Danmarks Jernbanemuseum er allerede godt i gang. Sidste frist for tilmelding er torsdag, den 11. januar kl. 12. Udflugten gennemføres ved mindst 40 tilmeldinger. Der er plads til 56 deltagere i bussen. Tilmelding online og på kontoret.

---------------------------------------------------------------------

 

 

Vi er mange, som gerne vil høre, om politikerne lever op til deres valgløfter, og hvad de har tænkt sig at gøre i fremtiden.

Reserver datoen den 8. februar fra 13.30 til 15.

Under overskriften "ET VÆRDIGT OG AKTIVT LIV I KØBENHAVN - OGSÅ FOR DE ÆLDRE inviterer Ældre Sagen København i samarbejde med Danske Seniorer, Københavns Ældreråd, Alzheimerforeningen og Faglige Seniorer til debatmøde med de københavnske borgmestre.


Læs mere om debatmødet her.

 

 

I samarbejde med Dragør Badehotel inviteres den 9. februar til en forrygende dag på Dragør Badehotel, hvor bandet The Fortress vil hygge om forsamlingen med sange mest fra 60` og 70`erne. Der vil være mulighed for at tage en svingom eller bare lytte til de dejlige toner. Hertil vil der være en dejlig frokostplatte og et glas vin, en øl eller en vand. Der bliver desuden trukket lod om præmier fra bl.a. Galleri 43 og The Fortress.


Tilmelding online her

 

SÆT KRYDS I KALENDEREN

 

817 Udflugt til H.C. Andersens Hus og Jernbanemuseet i Odense.

 

Vi besøger det nye H.C. Andersen hus og Danmarks Jernbanemuseum. I H.C. Andersens hus får vi en kort introduktion og går på egen hånd rundt med de udleverede head sets. I Jernbanemuseet får vi guidet rundvisning. Vi nyder medbragte sandwich i museets lokaler. På hjemvejen får vi kaffe og kage.

Hvornår: 23.01.2024

 

Læs mere

 

432 Alment om apps ved Kirsten Søndergaard

 

Hvad er en app? Hvad kan den bruges til? Hvordan flytter/fjerner man den? Kan alle telefoner have alle apps? Lær at hente relevante og interessante apps. F.eks.: Sundhedsapps, Rejseapps, Sikkert Digital, Nyhedsapps, MobilePay eller Ældre Sagens app.

Hvornår: 06.02.2024

 

Læs mere

 

Musik og frokost på Dragør Badehotel

 

I samarbejde med Dragør Badehotel inviteres til musik og frokost. Gennemføres ved mindst 45 tilmeldinger. Maksimum er 55.

Hvornår: 09.02.2024

 

Læs mere

 

437 Den besværlige digitalisering

 

Vil du gerne vide mere om f.eks., hvordan man sender og modtager en pakke, hvordan man køber og sætter frimærke på et brev, bruger sundhedsapps, hvordan man finder rundt i parkering og de nye postkasser, køber billet til den offentlige trafik o.a. ting?

Hvornår: 23.04.2024

 

Læs mere

 

375 Seniorfodbold for mænd i Sundby Boldklub

 

Sundby Boldklub og Ældre Sagen Amager2300 i samarbejde med DBU har et fodboldhold for ældre mænd. Vær med – det er sundt for krop og sjæl. Ud over de sædvanlige to halvlege vil der være mulighed for at gennemføre en 3. halvleg, hvis der er interesse. Det er der sædvanligvis.

Hvornår: 03.01.2024

 

Læs mere

 

416 IT-cafe Holmbladsgade

 

It-cafeen tilbyder hjælp fra frivillige til: Pc'er, tablets og smartphones (Android og Apple) Rejseplanen, Mobilepay Almindelige kontorprogrammer

Hvornår: 08.01.2024

 

Læs mere

 

376 Seniorfodbold for kvinder i Sundby Boldklub

 

Sundby Boldklub og Ældre Sagen Amager2300 i samarbejde med DBU inviterer til at spille fodbold med andre kvinder. Holdet er for nybegyndere. Fodbold er en motionsform, som er god både for din kondition, muskelopbygning, balance og dit humør. 3. halvleg afholdes i klubhuset.

Hvornår: 09.01.2024

 

Læs mere

 

 






Sidst opdateret 05.04.2024