Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Udsendt d. 19/11 2023 til 3.092 modtagere
Aeldresagen
Amager2300

Nyt fra din lokalafdeling

Kære Medlem

NYT TILBUD TIL KUNSTINTERESEREDE I samarbejde med Christine Margaret Jensen og en gruppe kunstintereserede har Amager2300 oprettet et nyt fællesskab: KUNSTVENNER KUNSTVENNERS overordnede mål er at få en æstetisk oplevelse af kunst, at studere dens virkemidler, gennemgående temaer, kunsthistoriske træk samt at få en forståelse af de kunstnerne, der har udført værkerne. Dernæst er målet at undersøge den virkning kunst har på os som beskuere. I praksis sætter KUNSTVENNER fokus på alt det der er på spil inden for kunstverdenen på fortrinsvis danske kunstmuseer i det storkøbenhavnske område med afstikkere til andre museer på Sjælland. Alle KUNSVENNER kan byde ind med ønsker til udstillinger, museer og kunstnere, man gerne vil se og opleve samt eventuelle foredrag man vil overvære. KUNSTVENNER mødes 2 gange om måneden – første onsdag og sidste onsdag i ulige uger ca. kl. 11:00, fra september – maj. Der er ingen indmeldelsesgebyr, kun egenbetaling af entré og transport.

Som regel ser vi udstillingerne først og slutter af med at spise frokost, drikke kaffe, hvor vi bl.a. kan diskutere den udstilling, vi har set, eller det arrangement, vi har deltaget i. Har du lyst til at være med? Ring til Christine mandag-fredag mellem 14 og 18 tlf. 21 40 77 74.
KUNSTVENNER - den fuldstændige beskrivelse

Ledige pladser En Magisk Eftermiddag på Fyrskibet!

Kom og Oplev En Magisk Eftermiddag på Fyrskib XI! Mandag, den 27. november kl. 14.50 - 17. Sted: Fyrskib XI, Frederiksholm Kanal 25 A, 1220 København K Dyk ned i efterårets og vinterens melodier med den charmerende Mette Lola Dyhrberg, forsangeren fra "Fortress", smukt akkompagneret af den talentfulde Per Frederiksen på harmonika. Lad musikken varme dit hjerte og sjæl denne eftermiddag.

Syng med og skål med et glas vin, en forfriskende øl eller en kølig vand, helt efter dit ønske! Pris kr. 150,00 Tilmelding slutter torsdag d. 23. november kl. 12.00 Tilmelding online hele døgnet og på kontoret Holmbladsgade 73 i åbningstiden man-tor fra 10-12.
Tilmeld dig online her
Se alle aktiviteter og arrangementer Besøg vores hjemmeside
 
 

Sidst opdateret 05.04.2024