Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Udsendt d. 24. oktober 2023 til 3.093 abonnenter
Aeldresagen
AMAGER2300

Nyt fra din lokalafdeling

Kære Medlem

BLIV VÅGER!
Lige nu er der én, som har brug for dig.
Ældre Sagens vågetjeneste i København mangler frivillige.
I vågetjenesten giver vi tryghed til døende i den allersidste tid, men nogle gange må vi sige nej til at hjælpe, fordi vi ikke er vågere nok.

Derfor har vi brug for dig.
Vi søger frivillige, som har lyst til at give ro og nærhed til et døende menneske - fx. ved at holde i hånd, lytte, eller blot være i rummer. Som våger gør du også en stor forskel for den døendes famile ved, at de kan få en tiltrængt nattesøvn.

Vi forbereder dig til opgaven.
Som våger kommer du på kursus, du bliver en del af vores vågegruppe og får hjælp af erfarne vågere, så du er godt klædt på.
En vågevagt varer 4 timer - oftest aften eller nat. Vi kommer på plejehjem, sygehuse og i private hjem.

Vågere har tavshedspligt og bærer ID-kort.
Vil du være våger eller høre mere om vågetjenesten? Ring til vågetjenesten på tlf. 21271544, eller send en mail til leder Marie T. Nielsen mariethurahnielsen@gmail.com

Historier fra dit liv - et tilbud til mænd 65+

Dette tilbud er rettet mod mænd i alderen 65+. Kom og deltag over en kop kaffe, og lad din tankevirksomhed få inspiration til at gå tilbage i tiden og finde historier fra dit liv. Historierne kan være af variabel længde og indholdet kan være af en hvilken som helst art, f.eks. spændende, lærerige, underholdende, mærkelige, rystende, historiske, rørende, mærkværdige, arbejde, osv. osv.


Konceptet bygger på den antagelse, at der må findes et hav af historier, som aldrig er blevet fortalt og som måske egner sig til at blive fortalt skriftlig – ja, måske endda fører frem til en sammenhængende livshistorie for den enkelte deltager i denne ny aktivitet i Lokalafdeling Amager2300.

Aktiviteten ledes af Palle Kummerfeldt, tidligere formand i lokalafdelingen.

Han har selv mange historier at fortælle, og er i gang med at skrive sin livshistorie.

Den enkelte persons livshistorie, som en sammenhængende fortælling, begynder at tage form i 12 – 15 års alderen, og kan også betegnes som identitetsskabelsen for det enkelte indvid. Indtil da er livet, som sådan enkelte glimt i helheden.

Holdet er begyndt; men det er ikke for sent at tilmelde sig. Der er enkelte ledige pladser

Online tilmelding her - eller på kontoret man-tor 10-12
Se alle aktiviteter og arrangementer


Besøg vores hjemmeside

Sidst opdateret 05.04.2024