Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Udsendt d. 19. december til 2.684 abonnenter

Udsendt d. 19-12-2022 til 2.684 modtagere

 

Nyt fra din lokalafdeling

 

 

 

 

Det er med stor glæde vi igen kan udbyde et linedancehold for let øvede hver mandag fra kl. 14.30-16 fra 9. januar til 29. maj i Prismen.

Holdets instruktør er Mie Møller Olesen. Mie har danset linedance i mange år, men det er nyt for Mie at være instruktør. Mie vil, grundet sit arbejde, først komme til Prismen kl. 15. I den første halve time danses derfor uden instruktør, under vejledning af rutinerede dansere.

Sæsonpris 150 kr.

Tilmelding online via link nedenfor.

--------------------------------------------

Kontor og aktivitetscenter er flyttet ind i nye lokaler i Holmbladsgade 73, og vi er så småt ved at komme på plads. De første aktiviteter er begyndt. Det var en overraskelse at opdage, at udlejer ikke havde gjort lokalerne klar til WI-FI.
Der skal trækkes coax-kabel fra kælderen op til vores lokaler. Først når det er sket, vil højhastigheds WI-FI fungere. Tidsplanen for dette arbejde, som kun kan udføres af tekniker fra TDC, er primo januar.

 

 

Vi holder fast i den annoncerede åbning, mandag, den 2. januar kl. 10. Vi åbner med en midlertidig mobil bredbåndsforbindelse til kontoret og til IT-Caféen.

Der er bestilt nye borde til mødelokalerne. Forventet levering er medio januar.

Det er planen at invitere til en officiel åbningsreception når WI-FI og de nye borde er på plads. Mere herom i næste nyhedsbrev.


Tilmelding til Linedance

 

Halvårsbladet er forsinket

 

Producenten af det husstandsomdelte halvårsprogram for 1. halvår 2023 for de fem københavnske lokalafdelinger har fortalt, at bladet, der skulle omdeles mellem jul og nytår, er forsinket. Bladet ventes omdelt i uge 2.

 

Glædelig jul og godt nytår

 


2022 har været et år, hvor mange aktiviteter skulle starte op igen efter Corona tiden. Det gik rigtig godt.
Bestyrelsen vil gerne takke de mange frivillige for deres indsats i året der er gået.

Lokalbestyrelsen ønsker dig og din familie en rigtig Glædelig Jul, et godt Nytår og på gensyn i 2023.

Venlig hilsen
p.b.v.
Palle Skov

 

SÆT KRYDS I KALENDEREN

 

812 Besøg i Davids Samling

 

Vi skal besøge et skatkammer af islamisk kunst gennem 1200 år. Samlingen viser kunst og kunsthåndværk fra hele det islamiske kulturområde: Metalarbejder, tekstiler, miniaturemalerier og keramik. Udstillingen rækker lige fra Islams opståen i det 7. århundrede op til vor tid. Max. antal deltagere 30

Hvornår: 22.02.2023

 

Læs mere

 

638 Forårets sange på Fyrskib XI

 

Vi mødes i salonen, hvor Marianne Kragh synger for til fællessang med kendte sange af blandt andet Kim Larsen, John Mogensen, Four Jacks og Bamses Venner. Der synges og underholdes i ca. 2X45 min.

Hvornår: 17.04.2023

 

Læs mere

 

813 Dagtur til Sofiero Slot og Kullen Naturreservat

 

Besøg på Sofiero Slot og Kullen i Sydsverige. Vi ankommer til Sofiero kl. 11, hvor vi får en guidet tur i slotsparken af en times varighed. Kl. 12.30 spiser vi frokost på stedet. Kl. 14 går turen til Kullen Naturreservat. Kl. 15.30 får vi kaffe. Hjemturen starter kl. 16.15.

Hvornår: 10.05.2023

 

Læs mere

 

804 Besøg på Vikingeskibsmuseet i Roskilde

 

Et guidet besøg på Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Vi vises rundt i 2 hold. Første hold kl. 10, andet hold kl. 11.15. I mellemtiden går vi rundt på egen hånd. Vi spiser frokost på "Fasaneriet" i Lejre ved Ledreborg. Drikkevarer for egen regning Kl.15.30: kaffe og kage og hjemturen starter kl.16.00.

Hvornår: 08.06.2023

 

Læs mere

 

 

 

Sidst opdateret 05.04.2024