Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Udsendt onsdag, den 16. november 2022 til 2.637 abonnenter

 

Nyt fra din lokalafdeling

 

 

 

Ældre Sagen Amager2300 flytter over gaden
Mange års arbejde med at finde større lokaler er slut. Den 1. december og i ugen derefter flytter Amager2300 over Holmbladsgade fra nr. 62 til nr. 73. I de nye lokaler disponerer lokalafdelingen over 90m2 mod 58 m2 i nr. 62.
På den nye adresse omfatter lejemålet et ekspeditionskontor, to regulære møde-/aktivitetsrum, hvor der kan foregå samtidige aktiviteter, uden at man generer hinanden, samt et depotrum.
De to møderum ligger tre trin oppe i forhold til ekspeditionskontoret og depotrummet.
Der er direkte indgang fra Holmbladsgade til ekspeditionskontoret og til depotrummet. Hovedindgangen vil være indgangen til ekspeditionskontoret.
Alle nuværende aktiviteter i Holmbladsgade 62 flytter over til og fortsætter i nr. 73; men nu har lokalafdelingen fået plads til endnu flere aktiviteter, ligesom bestyrelsen igen vil kunne holde sine bestyrelsesmøder i egne lokaler. Det glæder bestyrelsen sig til.

 

 

Den ene af to afgørende faktorer for at igangsætte nye aktiviteter er nu på plads. Vi har plads! siger lokaludvalgsformand Palle Skov.
Den anden afgørende faktor er den/de frivillige, der vil igangsætte og være holdleder for nye aktiviteter!
Det er nu reelt muligt at igangsætte nogle at de mangfoldige tilbud, man bliver inspireret af, når man f.eks. ser hvad andre lokalafdelinger tilbyder.

 

 

Det kunne være aktiviteter indenfor IT, Sprogundervisning, Spil, Håndarbejde, Samtaler/diskussioner, Fotografering, Musik og meget andet.

I december måned holder ekspeditionen, som vanlig, lukket. Første officielle åbningsdag i de nye lokaler er mandag, den 2. januar 2023, hvor døren åbnes kl. 10.

 

 

Du er meget velkommen at kigge forbi i kontorets åbningstid mandag-torsdag fra kl. 10-12, for at se lokalerne og vurdere, om de inspirerer dig til at sætte noget i gang.

Har du lyst til at igangsætte en ny aktivitet har Amager2300 på sin hjemmeside skrevet lidt om de beskedne procedurer, der kræves for at bestyrelsen kan vurdere dit forslag. Du kan læse om det her: 
Forslag til aktiviteter og arrangementer

 

 

Du er også velkommen at foreslå en ny aktivitet uden selv at skulle stå for den.

Godkendes dit forslag, vil en omtale herom i et nyhedsbrev sikkert bane vejen for fleres opbakning, og måske få en frivillig til at melde sig som hold- eller aktivitetsleder.

 

Ledige plader på IT Temamøde om Sikkerhed

 

Man kan blive svindlet på alle IT-enheder. På pc’er, smartphones, tablets.
Hvad skal man ikke klikke på?
Hør om at bruge sikker wifi, når du ikke er hjemme.
Hør, hvordan man opdager svindelhenvendelser på telefonen, pc'en eller på en tablet.
Få svar på dine spørgsmål.

Dato 13-12-2022 kl. 15-16.30 i vores nye lokale Holmbladsgade 73 st.

Tilmelding: Kirsten Søndergaard, telf.: 61 29 28 62 fra kl. 11 på hverdage.

Det er gratis at deltage.

 

 

Sidst opdateret 05.04.2024