Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Spred glæde som besøgsven

Gør som Lilian og få selv oplevelser og glæde ved møderne med besøgsværten

Lillian Blomquist, der er 76 år, en af Ældre Sagens nye besøgsvenner, fortæller, at hendes motiv til at gå ind i arbejdet i 2020 var, at hun efter nogle års alenetilværelse havde tid og lyst til opgaven, og hendes vært blev en 10 år ældre dame. Desværre satte corona en midlertidig stopper for fysiske møder, i stedet opretholdt de en god telefonkontakt.
   - Nu har jeg det dejligt med igen at kunne mødes med min vært. Hun giver også udtryk for, at hun ser meget frem til vores ugentlige møde, hvor vi over en kop kaffe taler om løst og fast. Jeg kan fortælle om oplevelser i mit liv, og det er også spændende at høre om min værts livserfaringer. På den måde er det berigende for os begge, siger Lillian Blomquist.

Vil du være med

Vil du være med til at sprede glæde som besøgsven - eller du ønsker at få besøg af en sådan - kan du kontakte Minna Udsen og Hanne Themsen, tlf.: 2337 8406 eller 2489 8680. De vil efter en indledende snak med både besøgsven og vært prøve at finde det helt rigtige match, som kan blive indledningen til et tæt venskab. Når man begynder som besøgsven, er forventningen at man bruger en times tid ugentlig, men det kan efter aftale mellem parterne udvides.

Sidst opdateret 17.01.2022