Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Sprogvenner

Vi kobler to mennesker sammen som venner: et yngre eller lidt ældre menneske, som gerne ved samtale vil lære mere dansk.

Sprogvenner er en slags besøgsvenner. Vi kobler to mennesker sammen som venner: et yngre eller lidt ældre menneske, som gerne ved samtale vil lære mere dansk. Han/hun kan være en udenlandsk studerende, som måske går på sprogskole og kan lidt dansk, men som ønsker at lære mere - tale, danske udtryk og danske vendinger, sammen med et ældre menneske med overskud, som gerne vil tilbyde samtale, læring og hygge i eget hjem. Begge får noget ud af samværet, win-win. Jytte, vores gruppeleder, matcher de to slags sprogvenner, så de passer bedst muligt sammen og giver gerne gode råd og idéer fremover hvis det ønskes. Vi har brug for både mænd og kvinder i begge grupper.

Vi har mange ambitiøse udlændinge i vores kommune, unge og lidt ældre, kvinder og mænd, veluddannede, og alle ønsker at tale korrekt dansk, ønsker at lære mere, ønsker at være aktivt sammen med danskere - kort sagt at blive integreret.

Vil du være sprogven? Kontakt Jytte Tulinius Mouritzen på  jyttemouritzen@gmail.com el. 61 50 14 66.

Sidst opdateret 12.07.2022