Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

It-hjælp

Du kan få hjælp til dine It-problemer, både hos os og derhjemme.

IT-café

Torsdage kl. 10-12.

Der er hjælp og rådgivning i brugen af computere (Windows PC’ere), tablets og smartphones i Ældre Sagens egne lokaler i kulturhuset i Farum. Det er naturligvis gratis, og der sidder en lille flok rare mennesker der vil gøre alt for at hjælpe dig. Du medbringer bare din egen bærbare computer eller låner en af vores, så kigger vi på dit problem.

  Hvis du overvejer at købe en computer, kan vi give dig gode råd.
  Vi kan også hjælpe dig i brugen af dit bankprogram eller borger.dk (fx. dine skatteoplysninger, eller vedr. folkepension og MitID). Vi hjælper individuelt, så godt vi kan.
  Også DU kan trygt komme. Tilbuddet er for ALLE, også ikke-medlemmer af Ældre Sagen. Der er gratis kaffe eller te så der er også overskud til at hygge lidt. Det er hjælp og rådgivning og ikke undervisning.

 

iPads og iPhones – tablets og telefoner:

Vi har gennem mange måneder haft special-hjælp til folk med iPads eller iPhones i Apples operativsystem IOS. Det foregår torsdage i ulige uger, og det er en ”gammel rotte i Ældre Sagens regi”, Torben Westergren, der styrer deltagerne. Det er ikke decideret undervisning, men erfaringsudveksling. Du kan altså være med til at hjælpe andre med at få glæde af deres telefoner.

 

Android - tablets og telefoner

Som noget nyt vil vi lave erfaringsudveksling for brugere af Android operativsystemer (styresystemer). Det er f.eks. typisk mobiltelefoner, som ikke hedder iPhone eller Microsoft Lumia.

Hver torsdag, hvor PC Cafeen er åben, er Jesper Hammer tilstede for at hjælpe med udveksling af informationer mellem de tilstedeværende personer. Det er altså ikke decideret undervisning, men erfaringsudveksling. Du kan altså være med til at hjælpe andre med at få glæde af deres telefoner. Det er sådan, vi hjælper hinanden i Ældre Sagen i Farum, i Ældre Sagens lokaler i kulturhuset.

 

Vi har desuden udvidet hjælpen til også at omfatte MAC PC’ere, men kun efter særlig henvendelse til

Torben Westergren, 42 74 88 04.

 

IT-hjælp hjemme.
Der er mulighed for akut hjælp. Hvis man har problemer med sin computer derhjemme, kan man henvende sig til Jesper Hammer, 20 82 99 27, eller Ole Søndergaard 60 76 88 12 mandag til fredag mellem kl. 11 og 17.Sidst opdateret 29.04.2024