Klub-Aktiv - Greve Kommune

Et klub og aktivitetstilbud til yngre borgere med demens.

Klub Aktiv er et tilbud til dig, der er 65 år eller derunder og som har sygdommen demens. 

Klub-Aktiv

Her kan du mødes med andre, der i en tidlig alder har fået en demensdiagnose. Aktiviteterne bestemmes af jer der kommer i klubben. Det kunne være aktiviteter som det at dyrke motion, lave mad sammen, spille, tage på ture ud i det blå og meget andet.  Du kommer ind i et fællesskab og netværk, hvor der tages hensyn til dig, dine ønsker og ressourcer. 

Demensvenlig Lokalafdeling

Klubben har base i stueetagen på Nældebjerg Kompetencecenter for Demens. Her findes fitness-faciliteter , et køkken og andre lokaler med mulighed for at arbejde kreativt.

 I klubben er vi medarbejdere med forskellige kompetencer, der bidrager til at koordinere aktiviteterne og hjælpe dig til rette, ligesom vi selv deltager aktivt i de mange forskellige aktiviteter. 

Vi har åbent alle hverdage fra klokken 8.00 til 17.00. Er der ønsker om aften- eller weekendåbning har vi mulighed for at holde åbent en aften om ugen og en weekend om måneden. 

Du og din familie eller pårørende er meget velkomne til at kigge forbi. 

Du er også velkommen til at kontakte vores demenskoordinatorer for at høre mere på telefon 2221 1388, 2174 0845 og 2338 6994 
 
Vi glæder os til at se dig i Klub Aktiv. 

/ Marianne Mouritsen 
Nældebjerg — Kompetencecenter er for Demens 

Sidst opdateret 13.01.2020