Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Vi søger en Webmaster

Vi har brug for nye kræfter på pladsen som frivillig webmaster. Er du tryg ved den digitale verden - kan du bruge en PC og diverse programmer.

Ældre Sagen i Them søger en frivillig som vil være webmaster.

•  Webmaster – med næse for at skabe en spændende hjemmeside
 Er du skarp til at finde pointerne og fremhæve det væsentlige – er du god til at sammensætte tekst og billeder - så er du måske vores kommende webmaster.

•  Du er måske
-allerede en haj til at udforme hjemmesider?
-tryg ved begreber som Sitecore – Adobe Reader – PDF filer og kendt med skabeloner
- har lyst til at lære at redigere hjemmesider?
- bekendt med glæden ved frivilligt arbejde og bevidst om værdien heraf?
- klar til at give et nap med fordi, du synes Ældre Sagen er en vigtig sag?

•  Du vil møde en almennyttig forening
- som virker for – og taler ældres sag, og i det hele taget kæmper for at alle ældre kan leve et godt og langt liv. Ældre Sagen er en velorganiseret forening med relevante kursustilbud til alle nye frivillige. Du vil arbejde tæt sammen med bestyrelsen for løbende at kunne opdatere hjemmesiden så den optræder aktuel og spændende – ligesom du vil have tæt kontakt med lokalredaktøren af Det Sker

•  Du vil opleve
at blive en del af et netværk med et godt sammenhold – dels lokalt og dels på tværs af distriktet og landet i det hele taget. Centralt tilbyder Ældre Sagen at klæde nye webmastere på via kurser, og derudover ydes der efter behov og ønske, støtte til det lokale foreningsarbejde. Du kan altid kontakte Ældre Sagens  sekretariat.

Link til Webmaster kurser 1. halvår 2024

•  Ring eller skriv
Har du lyst til at være med på holdet og blive en væsentlig aktør i en i øvrigt velfungerende lokalafdeling med en stærk hovedorganisation bagved, så ring eller skriv til Jens Mark, tlf.: 86 82 52 01 eller 30 81 53 01 mail: jens.mark@youseepost.dk, din henvendelse vil blive behandlet fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Ældre Sagen, Lokalbestyrelsen i Them

null

Sidst opdateret 24.02.2024