Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Om lokalafdelingen

Om lokalafdelingen

Din lokalafdeling er til for dig! Her er rigtig mange spændende arrangementer og aktiviteter, du kan deltage i - oftest helt gratis - og du kan hente utrolig megen hjælp og vejledning i lokalafdelingen. Læs mere nedenfor.

 

 

Lidt fakta

Rudersdal lokalafdeling blev dannet den 1. januar 2015, da de to lokalafdelinger i Birkerød og Søllerød blev lagt sammen. De to lokalafdelinger havde inden sammenlægningen eksisteret i mere end 25 år som selvstændige lokalafdelinger i hver sin kommune.

Den 1. november 2021 havde vi 10.058 medlemmer og 136 aktive frivillige i Ældre Sagen i Rudersdal. På et normalt år afholder vi cirka 2.500 arrangementer og aktiviteter, men i 2020 har vores frivillige som følge af Covid-19 afholdt under 500.

Du kan blive medlem fra du er fyldt 18 år. Et medlemskab koster årligt 250 kr. Er I to i husstanden er prisen 410 kr. årligt. Du kan tilmelde dig her:

Bliv medlem

Det kan du bruge os til

Her er lidt om, hvad du bl.a. kan bruge din lokalafdeling til: Vi har IT-hjælpere, der tager hjem til dig og hjælper dig, hvis du har problemer med din computer, iPad eller mobiltelefon. Vi har bridgehold, konversationshold i fransk og engelsk, stavgangshold og meget, meget mere. Og så arrangerer vores frivillige både endagsture og rejser.

Se arrangementer, aktiviteter og IT-kurser

Der er kort sagt masser af muligheder for at finde lige netop det, du har lyst til at deltage i. Og har du selv en idé til en aktivitet, hjælper vi dig meget gerne med at stable den på benene.

På kontoret får du mere at vide

Vi glæder os til at møde dig!

Besøg vores hjemmeside