Søg på lokalafdelingens hjemmeside
Logo

Besøgsvenner

Vi formidler kontakt mellem personer med tid, lyst og overskud - og personer, der har behov for at få lidt hjælp til at bryde hverdagens isolation.
Mange ældre mennesker rundt omkring i hjemmene eller på plejehjem vil være glade for et besøg - måske kan du afsætte lidt tid til dette frivillige arbejde.
Modtageren af besøgsvennen kan være en ældre, syg eller handicappet person - en, der trænger til at få inspiration og kontakt med andre mennesker - og hvor samvær, en snak over en kop kaffe, lidt højtlæsning, en tur i parken, på gaden, en bustur osv. kan være afgørende for livskvaliteten.
Ældre Sagen tilbyder frivillige besøgsvenner kurser, hvor der gives oplysninger om, hvad det indebærer at være besøgsven.
Der gives specielle kurser, hvis en besøgsven ønsker at fungere som motionsven, bisidder, demensaflaster eller lignende.
Ældre Sagens besøgsvenner på Østerbro mødes ca. tre gange om året i Ældre Sagens lokale, Bryggervangen 66, for at udveksle erfaringer og lære hinanden at kende.
Besøgsvennerne udgør et rigtig godt team - og vi håber du får lyst til at være med til at gøre en indsats til glæde for mange.
Kan du afsætte 1 1/2 - 2 timer hver eller hver anden uge, og har du lyst til at blive frivillig besøgsven, hører vi meget gerne fra dig.
Du er velkommen til en uforpligtende samtale.
Besøgskoordinator er Oda Lundgaard, 61 29 24 31, odalundgaard@gmail.com

Sidst opdateret 16.11.2021